« : Mayıs 17, 2007, 02:23:57 ÖÖ » |
TiYLia
First Lady
TuTQu Süper Üye
Başarı: 1267
|
Evet arkadaşlar beylerdenmi esinlendik yoksa herkes iyi saatte olsunlara mı denk geldi nedir bi strestir gidiyo ortalıkda... bizlerde kendi dilimizce burda stresimizi atalım beyleride rahatsız etmemiş oluruz... eminim sizlerde benimle aynı fikirdesinizdir ben fazla küfür okumayı sevmiyorumda  bakalım beylerin mi yoksa bayanların mı daha çok stresi var 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 14, 2009, 10:50:01 ÖS Gönderen: TiYLia »
|
|
Bırak... Sorma... Hanesi boş kalsın ismine yüklediğim anlamın Aşk de... Nefret de... Ne dersen de... Ben bile bilmezken bendeki vazgeçilmezliğin sebebini Bırak sözcüklerin kafası karışmasın... Bir kelimeye... Bir dizeye... Bir şiire sığamıyacak kadar ağrılı harflerim...
|
|
|
« Yanıtla #1 : Mayıs 17, 2007, 02:36:02 ÖÖ » |
|
teoDora
Ziyaretçi
|
Tiyliam bu sefer sozcuklere doken sen oldun:) bi seferlikde rolleri degismis olduk. ama iyi oldu..evet evet simdi 100% eminim biz birbirimizi tamamliyoruz..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : Mayıs 17, 2007, 02:41:30 ÖÖ » |
TiYLia
First Lady
TuTQu Süper Üye
|
teoDoramm canımm ya napalım o kadar çok stress atmaya ihtiyacım varki özellikle bu dönemlerde.. bide baktım herkes benle aynı fikirde çokda istek var neden olmasın demi ama 
|
|
|
|
|
|
Bırak... Sorma... Hanesi boş kalsın ismine yüklediğim anlamın Aşk de... Nefret de... Ne dersen de... Ben bile bilmezken bendeki vazgeçilmezliğin sebebini Bırak sözcüklerin kafası karışmasın... Bir kelimeye... Bir dizeye... Bir şiire sığamıyacak kadar ağrılı harflerim...
|
|
|
« Yanıtla #3 : Mayıs 17, 2007, 01:33:33 ÖS » |
carpediem
TuTQu PReNSeS
TuTQu Bitanesi
Başarı: 51
sevmeyi bilmediğim doğru...
|
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapßi$ey sOrmayIn! --> ßiLmiOrum! Ciddi oLmayIn --> ßen güLüyorum... GideLim Diyin! --> GeLiyorum!.. DaLga geÇeLim. --> ßayıLıyorum !.. Derdinmi var -->DinLiyorum .. çOk mu zOr --> Ugra$MIyoruM [/b]
|
|
|
« Yanıtla #4 : Mayıs 17, 2007, 01:51:42 ÖS » |
nehir
TuTQu Aktif Üye
Başarı: 3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : Mayıs 18, 2007, 10:11:21 ÖÖ » |
TiaRa
TuTQu Bağımlısı

Başarı: 2
|
alllam ya şunlara bak madem kı açdınız burayı stressiniizi de attın ne yane kımden çekınıyorsunız carpenidem ne o o öle taaaa...... madem lafı başladın bitir:D nehir sen erkeklerin nee......  :D:D:D:D benım anlama kıtlığım varda ondan sordum:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : Mayıs 18, 2007, 02:18:56 ÖS » |
TiYLia
First Lady
TuTQu Süper Üye
|
Arkadaşlarr içinizden geldiği gibi davranın relax olsun şurda biz bizeyiz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : Mayıs 18, 2007, 03:00:30 ÖS » |
RoMaNTiX
Roman Gibi
Administrator
TuTQu Gezgini
Başarı: 105
sevmek kolay değildir dostum anla biraz beni...
|
gecerken bi uğriyim dedim bayanlar rahatsız etmek istemem siz keyfinize bakın 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
« Yanıtla #8 : Mayıs 18, 2007, 03:04:46 ÖS » |
nehir
TuTQu Aktif Üye
Başarı: 3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : Mayıs 18, 2007, 03:21:23 ÖS » |
|
teoDora
Ziyaretçi
|
romantix etmek istemedin ama ettin bile. girdin yani aramiza yok otesi:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : Mayıs 18, 2007, 03:50:00 ÖS » |
RoMaNTiX
Roman Gibi
Administrator
TuTQu Gezgini
Başarı: 105
sevmek kolay değildir dostum anla biraz beni...
|
ben burda yokmusum gibi davranın gizliyim ben kimse görmüyo beni 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 18, 2007, 03:56:55 ÖS Gönderen: RoMaNTiX »
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
« Yanıtla #11 : Mayıs 18, 2007, 06:55:03 ÖS » |
TiYLia
First Lady
TuTQu Süper Üye
|
RoMaNTiX yabancı değil arkadaşlar oda bizden siz yokmuş gibi devam edin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : Mayıs 18, 2007, 08:08:20 ÖS » |
Navigare
TuTQu Bağımlısı

Başarı: 6
Haksızlık Karşısında Sessiz Kalan Dilsiz Şeytandır
|
STRESS ATMAK İSTEYEN VARSA YANIMA BODRUMA GELSİN MÜEHEHHE 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye Ol or Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye Ol or Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap...benim her şeyi görüp öğrenmem gerek Bir ileri bir geri, her adım bu kapının ardı demek Sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek Anahtar deliğinden görünen bu küçücük manzara sana yetiyorsa yetsin, benim o sularda yüzmem gerek... BÜYÜK DENİZLERDE GEMİLER SESSİZ BATAR...! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye Ol or Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
« Yanıtla #13 : Mayıs 18, 2007, 10:57:45 ÖS » |
|
teoDora
Ziyaretçi
|
romantix eksik kalma sen.. kel kalirsin felan sonra mazAllah:D
|
|
|