« : Mayıs 08, 2007, 02:42:55 ÖS » |
carpediem
TuTQu PReNSeS
TuTQu Bitanesi
Başarı: 51
sevmeyi bilmediğim doğru...
|
Zaman gelmiş kaplumbağalar ülkesinde su tükenmiş napçez netçez derken aralarında en yaşlı olanı şu dağı görüyormusunuz dağın arkasında bi göl var koca dağı hepsi aşamazlar ya aralarında en genç iki kişiyi seçip onların gitmesine karar verilmiş Genç kablumbağalar 15 yıl sonra göle ulaşmışlar Ohhaaa demeyin anca çıkmışlar dağı uzun yıllar yaşıyolar nasılsa ve o anda farketmişler yanlarına suyu götürecek kap almadıklarını eee napıcaz şimdi kaplumbağalardan biri birimizin gidip kap alması lazım birimizde burda suyu bekleyelim demiş en iyisi sen git demiş olmazzz ya sen sudan içersen o zaman köy susuz kalır hepimiz ölürüz demiş Valla söz veriyorm içmiycem demiş ve kaplumbağa yola koyulmuş Aradan 30 yıl geçmiş..50 yıl.. 60 yıl... Sonunda bekleyen kaplumbağa bu böyle olmayacak demiş bu gelmeyecek heralde... Köydekilerde ölmüştür susuzluktan En iyisi biraz su içeyimde ben bari hayatta kalayım Kaplumbağaların soyu devam etsin... Tam eğmiş kafasını göle doğru bir yudum alacakken çalıların arasından bir ses duyulmuş
Bak böyle yaparsan gitmem amaaaaaa geriii!!!
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapßi$ey sOrmayIn! --> ßiLmiOrum! Ciddi oLmayIn --> ßen güLüyorum... GideLim Diyin! --> GeLiyorum!.. DaLga geÇeLim. --> ßayıLıyorum !.. Derdinmi var -->DinLiyorum .. çOk mu zOr --> Ugra$MIyoruM [/b]
|
|
|
« Yanıtla #1 : Mayıs 08, 2007, 05:46:33 ÖS » |
TiaRa
TuTQu Bağımlısı

Başarı: 2
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : Mayıs 08, 2007, 05:59:45 ÖS » |
TiYLia
First Lady
TuTQu Süper Üye
Başarı: 1267
|
zuhahahahahahahhaahahahha koptummmmmmmmm 
|
|
|
|
|
|
Bırak... Sorma... Hanesi boş kalsın ismine yüklediğim anlamın Aşk de... Nefret de... Ne dersen de... Ben bile bilmezken bendeki vazgeçilmezliğin sebebini Bırak sözcüklerin kafası karışmasın... Bir kelimeye... Bir dizeye... Bir şiire sığamıyacak kadar ağrılı harflerim...
|
|
|
« Yanıtla #3 : Mayıs 08, 2007, 06:04:58 ÖS » |
TiaRa
TuTQu Bağımlısı

|
kuzim ben senden daha önce kopdum bir kerem :  :D:D:D:D:D:D: 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : Mayıs 08, 2007, 06:23:51 ÖS » |
TiYLia
First Lady
TuTQu Süper Üye
Başarı: 1267
|
Kuzi senin herzamanki halin hep kopuksun 
|
|
|
|
|
|
Bırak... Sorma... Hanesi boş kalsın ismine yüklediğim anlamın Aşk de... Nefret de... Ne dersen de... Ben bile bilmezken bendeki vazgeçilmezliğin sebebini Bırak sözcüklerin kafası karışmasın... Bir kelimeye... Bir dizeye... Bir şiire sığamıyacak kadar ağrılı harflerim...
|
|
|
« Yanıtla #5 : Mayıs 08, 2007, 06:37:22 ÖS » |
TiaRa
TuTQu Bağımlısı

|
ne yapim kuzim böle hayat daha ii çekılıyor  :D:D:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : Mayıs 08, 2007, 09:56:35 ÖS » |
carpediem
TuTQu PReNSeS
TuTQu Bitanesi
|
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapßi$ey sOrmayIn! --> ßiLmiOrum! Ciddi oLmayIn --> ßen güLüyorum... GideLim Diyin! --> GeLiyorum!.. DaLga geÇeLim. --> ßayıLıyorum !.. Derdinmi var -->DinLiyorum .. çOk mu zOr --> Ugra$MIyoruM [/b]
|
|
|
« Yanıtla #7 : Mayıs 12, 2007, 11:18:04 ÖÖ » |
TiaRa
TuTQu Bağımlısı

|
carpendiem isetersen sen iki kuzen arasına girme  ;Dhani ne bilem arada kalırsın de 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : Mayıs 12, 2007, 01:20:45 ÖS » |
carpediem
TuTQu PReNSeS
TuTQu Bitanesi
|
TiaRa ne bu şimdi resmen tehdıt ettın benii  bak bi ağlamaya baslarsam sabaha kadar susturamassın haberın ola TiaRa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : Mayıs 12, 2007, 07:25:36 ÖS » |
TiaRa
TuTQu Bağımlısı

|
oyyyy oyyyy ben kıyarmıyım sana  he ağlassan ben duymam kı ben sağırım bir kere:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : Mayıs 12, 2007, 09:14:35 ÖS » |
carpediem
TuTQu PReNSeS
TuTQu Bitanesi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : Mayıs 12, 2007, 11:24:02 ÖS » |
pOwer
TuTQu Gezgini

Başarı: 0
|
ben en son kopanlardınm way maL kaplumbaqa öldüm gülmekten yha ilahi orti. bunudamı yabıcaktn .d
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye Ol or Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapAl about electronic music
|
|
|
« Yanıtla #12 : Mayıs 12, 2007, 11:37:44 ÖS » |
Navigare
TuTQu Bağımlısı

Başarı: 6
Haksızlık Karşısında Sessiz Kalan Dilsiz Şeytandır
|
Hay maaşalah ne sabırlı hayvanlar öle 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye Ol or Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye Ol or Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap...benim her şeyi görüp öğrenmem gerek Bir ileri bir geri, her adım bu kapının ardı demek Sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek Anahtar deliğinden görünen bu küçücük manzara sana yetiyorsa yetsin, benim o sularda yüzmem gerek... BÜYÜK DENİZLERDE GEMİLER SESSİZ BATAR...! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye Ol or Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
« Yanıtla #13 : Mayıs 13, 2007, 11:53:48 ÖÖ » |
TiaRa
TuTQu Bağımlısı

|
evet aslında haklsın navigare ibret almak lazım aslında:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : Mayıs 13, 2007, 03:48:11 ÖS » |
carpediem
TuTQu PReNSeS
TuTQu Bitanesi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|