« : Nisan 24, 2007, 01:15:30 ÖS » |
carpediem
TuTQu PReNSeS
TuTQu Bitanesi
Başarı: 51
sevmeyi bilmediğim doğru...
|
Hanımım ne söylerse çıkmam onun sözünden Ne arzu ettiğini keşfederim gözünden
Saygı gösterip ona sabah erken kalkarım Ortalığı süpürür sobamızı yakarım
Çayımızı hazırlar soframızı kurarım Bu arada uyanır sultanlar gibi hanım
İbriği tası alıp eline su dökerim Hizmetimi beğenir takdir eder şekerim
Evi badana eder duvarları sıvarım Elimden her iş gelir tahtaları ovarım
Sinirliyim titizim terstir biraz damarım Yırtık sökük gördümmü hemen alır yamarım
Sporu çok severim salıncağı sallarım Çocuk doğdu doğalı idmanlıdır kollarım
Biraz müşkülpesendim her yemeği yiyemem Gururluyum hanıma şunu pişir diyemem
Ev işine karışmam herkes gibi aşırı Haftada bir yıkarım biriken çamaşırı
Kimseye boyun eğmem temizlerin ocağı Misafir günümüzde toplarım dört bucağı
Hanıma fincan cezve getirdim kahire den Kahve pişirmem için çağırır daireden
Dalar karıştırırsam şekerliyle sadeyi Oklavanın altında veririm ifadeyi
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapßi$ey sOrmayIn! --> ßiLmiOrum! Ciddi oLmayIn --> ßen güLüyorum... GideLim Diyin! --> GeLiyorum!.. DaLga geÇeLim. --> ßayıLıyorum !.. Derdinmi var -->DinLiyorum .. çOk mu zOr --> Ugra$MIyoruM [/b]
|
|
|
« Yanıtla #1 : Nisan 24, 2007, 04:16:39 ÖS » |
Fantasy
By Fantasy
TuTQu Bağımlısı

Başarı: 4
|
evet herkes görevini bilsin  hizmetçimiyiz biz 
|
|
|
|
|
|
Sultan Alparslan 27 bin askeriyle bizans topraklarında ilerlerken, keşfe gönderdiği askerlerden biri huzuruna gelip telaşla: - 300 bin kişilik düşman ordusu bize doğru yaklaşıyor, der. Alparslan hiç önemsemeyerek şöyle der: -Bizde onlara yaklaşıyoruz Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap1 Ermeni ölünce ermeni olan, 3 hristiyan ölünce hristiyan olan aydın olduğunu sanan hainler, şerefsizler, 30.000 şehit verdik neden TÜRK olamadınız?
|
|
|
« Yanıtla #2 : Nisan 24, 2007, 06:44:50 ÖS » |
RoMaNTiX
Roman Gibi
Administrator
TuTQu Gezgini
Başarı: 105
sevmek kolay değildir dostum anla biraz beni...
|
alla alla varmıymış öyle erkek  pardon erkek dedim kusura bakmayın 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
« Yanıtla #3 : Nisan 24, 2007, 07:21:59 ÖS » |
DueLiSt
Co Admin
TuTQu Bağımlısı
manaSı-yOk...
|
capediem abla çok beklersin öle bi erkek 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
« Yanıtla #4 : Nisan 24, 2007, 07:27:30 ÖS » |
nehir
TuTQu Aktif Üye
Başarı: 3
|
aferimmm bak işte erkek dediğin böyle olmalıı birazcık hanımına yardımcı olmalı demi yaa.... Sen çok yaşa emi carpediem sen erkekleri iyi çözmüşsünmn 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : Nisan 25, 2007, 07:20:00 ÖS » |
carpediem
TuTQu PReNSeS
TuTQu Bitanesi
|
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapßi$ey sOrmayIn! --> ßiLmiOrum! Ciddi oLmayIn --> ßen güLüyorum... GideLim Diyin! --> GeLiyorum!.. DaLga geÇeLim. --> ßayıLıyorum !.. Derdinmi var -->DinLiyorum .. çOk mu zOr --> Ugra$MIyoruM [/b]
|
|
|
« Yanıtla #6 : Nisan 25, 2007, 07:22:49 ÖS » |
Fantasy
By Fantasy
TuTQu Bağımlısı

|
bunları bende dahil hiç bi erkek uygulamaz  :D:D
|
|
|
|
|
|
Sultan Alparslan 27 bin askeriyle bizans topraklarında ilerlerken, keşfe gönderdiği askerlerden biri huzuruna gelip telaşla: - 300 bin kişilik düşman ordusu bize doğru yaklaşıyor, der. Alparslan hiç önemsemeyerek şöyle der: -Bizde onlara yaklaşıyoruz Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap1 Ermeni ölünce ermeni olan, 3 hristiyan ölünce hristiyan olan aydın olduğunu sanan hainler, şerefsizler, 30.000 şehit verdik neden TÜRK olamadınız?
|
|
|
« Yanıtla #7 : Nisan 26, 2007, 12:49:37 ÖS » |
pOwer
TuTQu Gezgini

Başarı: 0
|
zuhahah ters y7azmısınız bunnari be. km yabıomus bunnari anlamadm ben simdi.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye Ol or Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapAl about electronic music
|
|
|
« Yanıtla #8 : Nisan 26, 2007, 01:19:22 ÖS » |
carpediem
TuTQu PReNSeS
TuTQu Bitanesi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : Nisan 26, 2007, 02:28:49 ÖS » |
pOwer
TuTQu Gezgini

|
hatunsuzmu bence böle dusunmeye devam ederseniz siz kızlar erkeksiz kalacaksınız orti kusura bakma dost aci söyler 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye Ol or Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapAl about electronic music
|
|
|
« Yanıtla #10 : Nisan 26, 2007, 11:11:07 ÖS » |
Fantasy
By Fantasy
TuTQu Bağımlısı

|
p0wer dvm et biz arkandayız  dimi TuTQu , RoMaNTıX  :D:D kemallll
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : Nisan 26, 2007, 11:25:14 ÖS » |
RoMaNTiX
Roman Gibi
Administrator
TuTQu Gezgini
Başarı: 105
sevmek kolay değildir dostum anla biraz beni...
|
valla bunları yapacağıma hatunsuz kalırım 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
« Yanıtla #12 : Nisan 27, 2007, 12:09:16 ÖÖ » |
pOwer
TuTQu Gezgini

|
yoh abie yahu hatunsuz kalınırmı heeec  sasirma erkekiz biz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : Nisan 27, 2007, 10:22:31 ÖS » |
Fantasy
By Fantasy
TuTQu Bağımlısı

|
pOwer sen dvm et biz hala arkandayız koruruz seni
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : Nisan 27, 2007, 11:34:44 ÖS » |
carpediem
TuTQu PReNSeS
TuTQu Bitanesi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|