« : Nisan 02, 2007, 02:26:19 ÖS » |
demokrasi
Co Admin
TuTQu Süper Üye
Başarı: 46
EY! TÜRK TİTRE VE ÖZÜNE DÖN
|
linke tıklayın ve rahatlayın oh be ben baya rahatladım zuhahahahahahahaha
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 15, 2008, 07:05:33 ÖS Gönderen: excellency »
|
|
ZULMÜ ALKIŞLAYAMAM , ZALİMİ ASLA SEVEMEM... GELENİN KEYFİ İÇİN , GEÇMİŞE KALKIP SÖVEMEM.. BİRİ ECDADIMA SALDIRDI MI HATTA BOĞARIM.. BOĞAMAZSIN Kİ !! HİÇ OLMAZSA YANIMDAN KOVARIM...Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye Ol or Giriş Yap
|
|
|
« Yanıtla #1 : Nisan 05, 2007, 02:15:57 ÖS » |
Broken_Heart
TuTQu Cik Cik Üye

Başarı: 0
|
puhahaha yazıkk yazıkkk  demokrasi saols ya
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : Nisan 08, 2007, 08:16:45 ÖS » |
demokrasi
Co Admin
TuTQu Süper Üye
|
sağlam dövmeyene ceza var zuhahahahaha
|
|
|
|
|
|
ZULMÜ ALKIŞLAYAMAM , ZALİMİ ASLA SEVEMEM... GELENİN KEYFİ İÇİN , GEÇMİŞE KALKIP SÖVEMEM.. BİRİ ECDADIMA SALDIRDI MI HATTA BOĞARIM.. BOĞAMAZSIN Kİ !! HİÇ OLMAZSA YANIMDAN KOVARIM...Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye Ol or Giriş Yap
|
|
|
« Yanıtla #3 : Nisan 09, 2007, 05:04:17 ÖS » |
pOwer
TuTQu Gezgini

|
fenerlimi hic dayanamam hahah eline saqliq
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye Ol or Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapAl about electronic music
|
|
|
« Yanıtla #4 : Nisan 12, 2007, 10:13:34 ÖS » |
bucalı
TuTQu Cik Cik Üye

Başarı: -1
|
ha ha ha
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : Nisan 24, 2007, 08:17:26 ÖS » |
Navigare
TuTQu Bağımlısı

Başarı: 6
Haksızlık Karşısında Sessiz Kalan Dilsiz Şeytandır
|
Fnerliyi önce oturduu sandelyeden kaldıracaksın sonra o sandalyeyi kafasında kıracksın sonra Sonrada gerisi malum.. 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye Ol or Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye Ol or Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap...benim her şeyi görüp öğrenmem gerek Bir ileri bir geri, her adım bu kapının ardı demek Sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek Anahtar deliğinden görünen bu küçücük manzara sana yetiyorsa yetsin, benim o sularda yüzmem gerek... BÜYÜK DENİZLERDE GEMİLER SESSİZ BATAR...! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye Ol or Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
« Yanıtla #6 : Nisan 25, 2007, 02:12:35 ÖS » |
pOwer
TuTQu Gezgini

|
size bişi sölimmi ben hala bu olayı göremedm  linkde gozukmuo hic bişi gozukmuo  bende bi sorun war sanırım 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye Ol or Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapAl about electronic music
|
|
|
« Yanıtla #7 : Haziran 04, 2007, 05:10:08 ÖS » |
BrYaNT_24
TuTQu Araştırmacısı

Başarı: 2
|
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
« Yanıtla #8 : Mayıs 15, 2008, 12:43:12 ÖÖ » |
özeltim20
Moderator
TuTQu Bağımlısı
Başarı: 4
|
falla bende yapamadım arkadaslar buyuk bir şevkle gelmiştim ama en iyisi siz benim yerimede süründürün  pardon öldürün 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
« Yanıtla #9 : Mayıs 15, 2008, 07:06:07 ÖS » |
excellency
ßĕỷζα∂ẽ
Co Admin
TuTQu Bitanesi
Başarı: 73
Nerde Kalmıştık :)
|
link düzeltildi dövün 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : Mayıs 15, 2008, 11:02:29 ÖS » |
özeltim20
Moderator
TuTQu Bağımlısı
|
hücummmmmmmmmmmmmm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : Mayıs 17, 2008, 06:13:30 ÖS » |
demokrasi
Co Admin
TuTQu Süper Üye
|
Vala eliniz dert görmesin kardeşlerim link arada sorun çıkarıyo bundan dolayı kusura bakmayın ama şimdi kullanımda saol excellency kardeşim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : Mayıs 17, 2008, 10:53:17 ÖS » |
excellency
ßĕỷζα∂ẽ
Co Admin
TuTQu Bitanesi
Başarı: 73
Nerde Kalmıştık :)
|
önemli değil fenrli dövecekseniiz her zaman 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : Mayıs 19, 2008, 01:41:07 ÖS » |
DueLiSt
Co Admin
TuTQu Bağımlısı
manaSı-yOk...
|
 yav bu fenerlilerden ne istiyosunuz siz 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
« Yanıtla #14 : Mayıs 30, 2008, 05:50:31 ÖS » |
demokrasi
Co Admin
TuTQu Süper Üye
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|