« : Temmuz 14, 2006, 12:50:21 ÖS » |
Burcu
TuTQu Bağımlısı

Başarı: 6
Sen Yokken Hep Hüzün Dolu Gözlerim DÖn Ne Olur
|
Kurban bayramında kaçan koçların boynuzlarını bir yerlerine sokması sonucu ölüm (K.Maraş'ın Çoğulhan Kasabası).
* Mideye kaçan sineği öldürmek için ağza Sheltox sıkmak suretiyle ölüm (İstanbul/Sultanbeyli)
* Bir arabaya 11 kişi binip viyaduğe uçmak (Molla Gürani Viyadüğü/İstanbul)
* Katta olmayan asansöre binme teşebbüsü (Ali Kırca/Kuruçesme'deki evinde; sadece yaralanma).
* Balkona 50 kişi çıkılması sonucu balkonun çökmesiyle oluşan toplu ölüm. (Dudullu'da bir Köy nişan töreninde).
* Ormanda zehirli mantarları ailece yiyerek," anaa ne guzel!" deyip akşama evde ölü bulunan Türk ailesi (Datça'da).
*Yatağındaki tahtakurusu veya bilimum haşeratı öldürmek için yatağı ilaçladıktan biraz sonra uykuya dalarak göçmek (Bodrum/Yalıkavak Köyü).
* Elektrik direğine yaslanıp ayakkabısına kaçan taşı ayağını silkeleyerek çıkarmaya çalışan kişinin, elektrik çarptığını sanan yardımsever bir laz tarafından kafasına kürek, kalas vb vurularak ölmesi. (Rize/Ardeşen Kasabasi/Tunca Köyü'nde).
* Yolda mutlu, mesut yürürken kafaya balkon düşmesi (Gene Dudullu'da).
* Para çekmek amacıyla girilen bankamatik gişesinde elektrik çarpması sonucu ölüm. (Ziraat Bankasi, Bozcaada Şubesi)
* Trafik kazasından yaralı olarak kurtarılıp, hastaneye kaldırılırken ambulansın kaza yapması sonucu ölüm. (Ülkemizin bir çok şehrinde)
*Alkollü durumda TEM otoyolunda seyreden bir araçtaki beş kişinin; süper fm'de çalmaya başlayan oynak bir şarkı sonrası aracı sağa çekmesi ve Otoyol da göbek atmaya başlaması üzerine 5 kişiden 3'ünün ayrı ayrı araçların çarpması sonucu ölümü (Adapazar/Hendek).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : Nisan 22, 2009, 12:59:07 ÖS » |
özeltim20
Moderator
TuTQu Bağımlısı
Başarı: 4
|
yaf intihardan farkı ney bunların çok yazik
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
« Yanıtla #2 : Nisan 22, 2009, 05:13:28 ÖS » |
|
pesimist
|
|
|
|
|
|
|
öLüm öLüm dediğiN NediR qüLüm.. Ben Senin için YaşaMayı Göze aLmışıM.. !!!
|
|
|
« Yanıtla #3 : Nisan 23, 2009, 03:10:54 ÖÖ » |
TiYLia
First Lady
TuTQu Süper Üye
Başarı: 1267
|
* Yolda mutlu, mesut yürürken kafaya balkon düşmesi (Gene Dudullu'da). Balkon diyor ya saksı falan değil  Buda sanırım müteaahhitlerimizin ne derece işlerine sadık olduğu anlaşılıyor 
|
|
|
|
|
|
Bırak... Sorma... Hanesi boş kalsın ismine yüklediğim anlamın Aşk de... Nefret de... Ne dersen de... Ben bile bilmezken bendeki vazgeçilmezliğin sebebini Bırak sözcüklerin kafası karışmasın... Bir kelimeye... Bir dizeye... Bir şiire sığamıyacak kadar ağrılı harflerim...
|
|
|
« Yanıtla #4 : Nisan 23, 2009, 10:21:57 ÖÖ » |
|
pesimist
|
tiylia sen dudulluya gitmiyormusun bens enim yerinde olsam bütün gün dudulluda gezerim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : Nisan 23, 2009, 11:19:48 ÖS » |
TiYLia
First Lady
TuTQu Süper Üye
|
Dudullu bana uzak pesimist 
|
|
|
|
|
|
Bırak... Sorma... Hanesi boş kalsın ismine yüklediğim anlamın Aşk de... Nefret de... Ne dersen de... Ben bile bilmezken bendeki vazgeçilmezliğin sebebini Bırak sözcüklerin kafası karışmasın... Bir kelimeye... Bir dizeye... Bir şiire sığamıyacak kadar ağrılı harflerim...
|
|
|
« Yanıtla #6 : Nisan 24, 2009, 11:06:42 ÖÖ » |
|
pesimist
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : Nisan 26, 2009, 01:45:37 ÖÖ » |
TiYLia
First Lady
TuTQu Süper Üye
|
pesimist çanakkale daha yakın bize emin ol dudullu trafiği felakettir şimdi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : Nisan 26, 2009, 09:44:18 ÖÖ » |
|
pesimist
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : Nisan 26, 2009, 09:45:04 ÖS » |
TiYLia
First Lady
TuTQu Süper Üye
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : Nisan 27, 2009, 12:36:34 ÖÖ » |
|
pesimist
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : Nisan 27, 2009, 12:44:10 ÖÖ » |
TiYLia
First Lady
TuTQu Süper Üye
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : Nisan 27, 2009, 01:37:36 ÖÖ » |
|
pesimist
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : Nisan 27, 2009, 02:30:46 ÖÖ » |
TiYLia
First Lady
TuTQu Süper Üye
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : Nisan 27, 2009, 11:01:30 ÖÖ » |
|
pesimist
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|