« : Mayıs 16, 2010, 12:49:48 ÖÖ » |
Kardelen20
Moderator
TuTQu Bitanesi
Başarı: 50
Olmuyorsa , zorlamayacaksın!...
|
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
« Yanıtla #1 : Mayıs 16, 2010, 07:29:37 ÖS » |
TiYLia
First Lady
TuTQu Süper Üye
Başarı: 1267
|
Buna virus bulaşmamışki saç sakal traşı olmayı unutmuş sadece 
|
|
|
|
|
|
Bırak... Sorma... Hanesi boş kalsın ismine yüklediğim anlamın Aşk de... Nefret de... Ne dersen de... Ben bile bilmezken bendeki vazgeçilmezliğin sebebini Bırak sözcüklerin kafası karışmasın... Bir kelimeye... Bir dizeye... Bir şiire sığamıyacak kadar ağrılı harflerim...
|
|
|
« Yanıtla #2 : Mayıs 18, 2010, 01:25:53 ÖÖ » |
Kardelen20
Moderator
TuTQu Bitanesi
|
adaşım dikkat et bu virüs bulaşıcı virüsmüş 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
« Yanıtla #3 : Haziran 12, 2010, 01:57:49 ÖÖ » |
SiRiN_GoZLeR42
TuTQu Bağımlısı

Başarı: 1
|
bu ne yaa laaa görmedimiz virüsler bu sekilde imi mikroskopla bölemi gözüküyorlar hayvancagzlar
|
|
|
|
|
|
aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk
|
|
|
« Yanıtla #4 : Haziran 12, 2010, 01:59:29 ÖÖ » |
Kardelen20
Moderator
TuTQu Bitanesi
|
kanki virüs bu  dikkat et pc ne gelebilir 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : Temmuz 02, 2010, 07:12:54 ÖS » |
SiRiN_GoZLeR42
TuTQu Bağımlısı

|
kanki önce sen tihkat et benimkine zarar verselerde antibiyotik sallıyom geciyor iyileşiyor sen senn napıcan onu düşün beni düşünme  )
|
|
|
|
|
|
aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk
|
|
|
« Yanıtla #6 : Temmuz 05, 2010, 01:59:10 ÖÖ » |
Kardelen20
Moderator
TuTQu Bitanesi
|
kanki önce sen tihkat et benimkine zarar verselerde antibiyotik sallıyom geciyor iyileşiyor sen senn napıcan onu düşün beni düşünme  ) anaaa kanki bana yardım etmiyecen mi o zaman alındım sana kanki 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : Ağustos 31, 2010, 01:58:00 ÖS » |
SiRiN_GoZLeR42
TuTQu Bağımlısı

|
tamam tamam ağlamaa kanki ya seninkine care buldum ambulans hazır tutuyom evinizin önünde :d 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : Eylül 21, 2010, 10:10:09 ÖS » |
özeltim20
Moderator
TuTQu Bağımlısı
Başarı: 4
|
anneeeeeeeeeeee bu neee  :DDD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : Eylül 26, 2010, 02:14:19 ÖÖ » |
Kardelen20
Moderator
TuTQu Bitanesi
|
anneeeeeeeeeeee bu neee  :DDD özeltim20 korktun mu ahh canım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|