« : Ocak 05, 2009, 03:57:04 ÖÖ » |
excellency
ßĕỷζα∂ẽ
Co Admin
TuTQu Bitanesi
Başarı: 73
Nerde Kalmıştık :)
|
Hadise - Dum Tek Tek Baby you’re perfect for me you are my gift from heaven this is the greatest story of all times we met in like in a movie so meant to last forever and what you’re doing to me feels so fine
Angel i wake up and live my dreams endlessly crazy for you
Can you feel the rhythm in my heart the beats going düm tek tek always out it like there no minute feels like there’s no way back can you feel the rhythm in my heart the beats going düm tek tek always out it like there’s no minute feels like there’s no way back
Baby i read all answers in your exotic movements you are the greatest dancer of all times you make me feel so special no one can kiss like you do as it is your profession feel so fine
Angel i wake up and live my dreams endlessly crazy for you
Can you feel the rhythm in my heart the beats going düm tek tek always out it like there no minute feels like there’s no way back can you feel the rhythm in my heart the beats going düm tek tek always out it like there’s no minute feels like there’s no way back
Can you feel the rhythm in my heart
Always out it like it no minute feels like there’s no way back always out it like there’s no minute feels like düm tek tek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : Ocak 05, 2009, 10:49:24 ÖS » |
özeltim20
Moderator
TuTQu Bağımlısı
Başarı: 4
|
Sarkının bıtek dum tek tek kısmını soyleyebılıyodum  artık gerısınıde oğrenım emegıne saglık exo
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
« Yanıtla #2 : Ocak 05, 2009, 10:54:30 ÖS » |
TiYLia
First Lady
TuTQu Süper Üye
Başarı: 1267
|
Çok anlamlı sözleri çok duygulandım 
|
|
|
|
|
|
Bırak... Sorma... Hanesi boş kalsın ismine yüklediğim anlamın Aşk de... Nefret de... Ne dersen de... Ben bile bilmezken bendeki vazgeçilmezliğin sebebini Bırak sözcüklerin kafası karışmasın... Bir kelimeye... Bir dizeye... Bir şiire sığamıyacak kadar ağrılı harflerim...
|
|
|
« Yanıtla #3 : Ocak 05, 2009, 11:45:10 ÖS » |
excellency
ßĕỷζα∂ẽ
Co Admin
TuTQu Bitanesi
|
Türkçeye çevirecektimde anlamı kayboluyo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : Ocak 06, 2009, 12:18:56 ÖÖ » |
TiYLia
First Lady
TuTQu Süper Üye
|
Olsun exo sen bi çevir yinede benimki kuşbaşı olsun pilizz 
|
|
|
|
|
|
Bırak... Sorma... Hanesi boş kalsın ismine yüklediğim anlamın Aşk de... Nefret de... Ne dersen de... Ben bile bilmezken bendeki vazgeçilmezliğin sebebini Bırak sözcüklerin kafası karışmasın... Bir kelimeye... Bir dizeye... Bir şiire sığamıyacak kadar ağrılı harflerim...
|
|
|
« Yanıtla #5 : Ocak 08, 2009, 04:59:38 ÖÖ » |
excellency
ßĕỷζα∂ẽ
Co Admin
TuTQu Bitanesi
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye Ol or Giriş Yaphttp://www.chatlaq.net/forum/hadise-dum-tek-tek-turkce-sarki-sozu-t16168.0.html al abla sen çevir dersinde çevirmem mi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : Ocak 08, 2009, 05:07:08 ÖÖ » |
TiYLia
First Lady
TuTQu Süper Üye
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : Ocak 08, 2009, 05:18:44 ÖÖ » |
excellency
ßĕỷζα∂ẽ
Co Admin
TuTQu Bitanesi
|
googleye yazdığımda cıkacak bişeyse iste herzaman hallederim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : Ocak 08, 2009, 05:22:22 ÖÖ » |
TiYLia
First Lady
TuTQu Süper Üye
|
Google da seni katletmek için şöyle en en acılısından şiddet yöntemlerini bulurmusun bana kendi yöntemlerimi sende denemek istemiyorum uyus 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : Ocak 08, 2009, 05:24:26 ÖÖ » |
excellency
ßĕỷζα∂ẽ
Co Admin
TuTQu Bitanesi
|
olsa bulmam mı ama google öle içerikler barındırmıyo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : Ocak 08, 2009, 12:01:56 ÖS » |
DueLiSt
Co Admin
TuTQu Bağımlısı
Başarı: 4
manaSı-yOk...
|
bu ne bea  ne kadar söz varmıs sarkıda ama tutar bu sarkı hee  ilk 10 gireriz :=)
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
« Yanıtla #11 : Ocak 08, 2009, 02:59:54 ÖS » |
TiYLia
First Lady
TuTQu Süper Üye
|
Derece alınabilecek bir şarkı inşaAllah ilk 3'e girebiliriz  exo iyi bak gözden kaçırmış olabilirsin yoksa farklı kişilerden yardım almak zorunda kalıcam ve bu senin için daha acılı olucak 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : Ocak 08, 2009, 03:29:51 ÖS » |
excellency
ßĕỷζα∂ẽ
Co Admin
TuTQu Bitanesi
|
farklı kişiler derken epey kalabalıksınız galiba 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : Ocak 08, 2009, 03:54:24 ÖS » |
TiYLia
First Lady
TuTQu Süper Üye
|
Sen ne diyosun hale jale bütün mahalle senin için seferber oldular 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|