ERKEĞİN FARKI
+ Chatlaq.Net Efsane Forum » TuTQu Forum Eğitim Öğretim » Makaleler (Moderatör: carpediem)
 ERKEĞİN FARKI

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: ERKEĞİN FARKI  (Okunma Sayısı 371 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : Aralık 08, 2007, 03:28:55 ÖÖ »
TiYLia
First Lady
TuTQu Süper Üye
*

Başarı: 1267
Çevrimdışı Çevrimdışı

ERKEĞİN FARKI

Sevgili Joungleur, arkadasımın bu eski yazısını sizlerle paylaşmak istedim..
hele şu sözlerini, "Bırak ruhun yürüsün.Bedenin onu izler"
yüreğine, kalamine saglık. Sen gibilerin yani,
"baltaları bileyip ormana dalmış kaçkınlar'' olmadıgını bilmek bile
insanı bir nebze rahatlatıyor...

Asılası, saklanası bu yazısı için teşekkürler....

Handan

ERKEGİN FARKI

Algılamamda seçicilik olmuş olabilir ama yinede bu analizi siz bizzat kendiniz yapmamış olsanız bile en azından kendi düşüncelerinize çok yakın bulduğunuz için gruba ilettiğinizi düşünüyorum.Bu anlamda sizinde "suça" tam taammüd ile J iştirak ettiğinizi söylemekte belki de sakınca yok.

Ve ihtimaldir ki koca yetişkinler olarak bizler, sanırım küçüklüğümüzde libidomuza balyozlarla çakılmış farklı yaradılış senaryolarının ve fiziki ayrımların, hala etkisindeyiz ki siz böyle bir yazıyı hoşlukla yayıyor ve bende savunma güdüsüyle size karşı durmaya gayret ediyorum.

Hani "körün gözüne sokmak" dedikleri gibi hiç aklımızda bir şey yokken bizlere aşılanan "kızların kukusu oğlanların pipisi var" ayrımının böldüğü bizler asla gerçek anlamda birlikte olamıyoruz artık.Çünkü kozmik gerçeği artık bütün ayrıntı ve incelikleriyle biliyoruz.Sizin kukunuz bizim pipimiz var.

Bunun içinde "insan" olarak kaçındığımız sorumlulukların utancı kadar, verdiğimiz emek ve sevginin karşılığını "aklımızca" alamamanın kızgınlığıyla entellektüel masturbasyona devam etmeyi sürdürüyoruz.

Siz aşkın ilk günlerinin güzelliğinden ve ama erkeğin aceleciliğinden, hemen yatağa gitme arzusundan bahsediyorsunuz.Ben ne kadar kolay infaz yaptınız diye itiraz ediyorum..

Ama "Damla ancak kendini tamamlayınca damlar" demiş bilge kişi.Eğer erkeğin daveti yada eşliğinde yatağa gidiyorsa kadın ve bu gidiş bir tecavüz vakası değilse artık zamanının olmadığından söz etmek çok mantıklı değil.Zamanı gelmiş - o da ne demekse- ve sevişilmiştir.

Ve benim kişisel görüşüm şu dur ki "Bırak ruhun yürüsün.Bedenin onu izler" olmuştur hep.Ama inanın bu konuda aynı fikri paylaşan pek çok erkek olduğunu bilmelisiniz.Pek çoğumuz "baltaları bileyip ormana dalmış kaçkınlar" değiliz.

Erkeklerin samimi ve sıcak duyguya önem verdikleri çok doğrudur.Bu konuda sizinle beraberim.Yapmacık bir kadın kadar itici hiçbir şey olamaz bir erkek için.Bunun sebebi nedir bilirmisiniz?Geçici olmak..Bir erkek böyle bir kadına bir kaç kerelik kasık boşaltma -sevişme demiyorum lütfen özellikle dikkat- seansından daha uzun süre dayanamaz.Böyle bir kadına sahip olmayı düşünmez asla.

Çünkü "SAHİP OLMAK ASLINDA AİT OLMAKTIR"

Sadece erkekler değildir çocukluktan beri yüklenen cinsel baskıyı taşıyanlar.Bacaklarının ayrıldığının farkında olmadan oturan minicik bir kız çoçuğu da aynı baskıdan nasibini alır.Neyi saklaması gerektiğini bilmeden.Çünkü "Hanım kızlar öyle oturmazlar".

Oysa sorsanız o minicik "İnsan" için kız çoçuğu olmak demek belki de sadece bebeklerle oynamak ayrıcalığıydı o güne kadar.

Genel olarak rahatsız olmakla beraber yazı içinde size katıldığım bir diğer nokta şuydu.Kadının vücudundan başka ortaya koyabileceği şeylerin olduğudur.Yaşamın, ilişkilerin ve gerçek anlamda paylaşılmış bir cinselliğin farkında olan bir erkek için kadının insan olarak yetenekleri çok önemlidir.Hiç bir elbise bir kadına zeka ve zerafet kadar yakışamaz.

Ve elbette erkekler içinde birkaç kelime..Hiç bir erkek yoktur ki gerçek anlamda kadın denen o sıcacık afmosferi kaygısız ve umarsızca solumanın zevkini aldıktan sonra bedenini ruhundan önce düşünsün.Ama aç köpek fırın yıkar atasözünün de tam yeri.

Bırakın insanlar birbirlerinin ruhlarıyla ikiz olsunlar.Biliyorum ve inanıyorum.Duvarları kaldırdığımız zaman siz ve biz sadece bir çizgi kadar uzakta olacağız.

Size rahibe Teresa'nın bir sözüyle veda etmek isterim.

"Sevgi alanı da vereni de tedavi eder."

Sizi incitmediğimi umuyorum.

Güzellikler dilerim

Bu Sayfayı Paylaş
Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

Bırak... Sorma...
Hanesi boş kalsın ismine yüklediğim anlamın
Aşk de... Nefret de... Ne dersen de...
Ben bile bilmezken bendeki vazgeçilmezliğin sebebini
Bırak sözcüklerin kafası karışmasın...
Bir kelimeye...
Bir dizeye...
Bir şiire sığamıyacak kadar ağrılı harflerim...
« Yanıtla #1 : Aralık 08, 2007, 07:33:38 ÖÖ »
elaye amber
TuTQu Bilgini

Başarı: 10
Çevrimdışı Çevrimdışı

ERKEĞİN FARKI

erkegın farkı

1:onlar rahtaca kufur eder biz edemeyiz
2:onlar laf atabiliyo biz atınca olmuyo
3:onlar kıllı gezebiliyo biz gezince pasaklı oluruz;D
4:onların herdaim bira gobegı var biz az gobek yapsak hemen kilo aldın oluyo
5:onların bıyıkları cekıcı bizimkiler itici
6:onlar sarısın ve aptal severbiz esmer ve zeki

daha arttırabilirim ama şimdilik yeter 
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

sewmiyor kendini,çünkü sewmez öyle herkesin sewdiği şeyleri..!
« Yanıtla #2 : Aralık 08, 2007, 11:58:24 ÖS »
TiYLia
First Lady
TuTQu Süper Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

ERKEĞİN FARKI

elaye fıstıkım az yavaş du midelerine oturucak birden alıştıra alıştıra gönder 
Bu Sayfayı Paylaş

Bırak... Sorma...
Bir kelimeye...
Bir dizeye...
« Yanıtla #3 : Aralık 10, 2007, 06:31:44 ÖÖ »
elaye amber
TuTQu Bilgini

Çevrimdışı Çevrimdışı

ERKEĞİN FARKI

tamam pıstık biraz mola vereyim : ))
Bu Sayfayı Paylaş

« Yanıtla #4 : Aralık 11, 2007, 12:13:07 ÖÖ »
TiYLia
First Lady
TuTQu Süper Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

ERKEĞİN FARKI

Yeter mi bu kadar mola aslında acımıycan bunlara veryansın ediceksin 
Bu Sayfayı Paylaş

Bırak... Sorma...
Bir kelimeye...
Bir dizeye...
« Yanıtla #5 : Aralık 12, 2007, 07:21:01 ÖÖ »
elaye amber
TuTQu Bilgini

Çevrimdışı Çevrimdışı

ERKEĞİN FARKI

aynen devam
* onlar aldatınca ERKEK olur biz aldatınca o***** oluruz
*onlar istedikleri kızla gece dısarı çıkar biz sevgilimizle bi sinemaya bile gidemeyiz geceleri
*erkeklerin biraz etli butlusu makbuldur bizim ise manken fiziklimiz
*onlar sorumluluk nedir bilmezler kadınlarsa sorumluluklardan dolayı daha erken coker
sozde hiç bişeye karışmazlar ama enson sozu solemeye bayılırlar HAYIR
Bu Sayfayı Paylaş

« Yanıtla #6 : Aralık 13, 2007, 12:23:50 ÖÖ »
TiYLia
First Lady
TuTQu Süper Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

ERKEĞİN FARKI

Ne bu düşman müttefikmi bunlar 
Bu Sayfayı Paylaş

Bırak... Sorma...
Bir kelimeye...
Bir dizeye...
« Yanıtla #7 : Aralık 14, 2007, 06:56:29 ÖÖ »
elaye amber
TuTQu Bilgini

Çevrimdışı Çevrimdışı

ERKEĞİN FARKI

ahhhhh ahhhhh desmeyin yaralarımı daha çok sey soylıcemde bir erkeğin bunları gorum itiraz edip bni gaza getirmesi lazım;D
Bu Sayfayı Paylaş

« Yanıtla #8 : Aralık 15, 2007, 12:34:53 ÖÖ »
TiYLia
First Lady
TuTQu Süper Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

ERKEĞİN FARKI

tutquuuuuuuuuuuuuuu acil danışmadan aranıyosunn 
Bu Sayfayı Paylaş

Bırak... Sorma...
Bir kelimeye...
Bir dizeye...
« Yanıtla #9 : Aralık 16, 2007, 07:07:29 ÖÖ »
elaye amber
TuTQu Bilgini

Çevrimdışı Çevrimdışı

ERKEĞİN FARKI

Bu Sayfayı Paylaş

Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv
|Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC | Sitemap
vBulletin Theme Design by TurkloRD
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.023 Saniyede 19 Sorgu ile Oluşturuldu