konularımı geri istiyomm
+ Chatlaq.Net Efsane Forum » Tutqu Forum Yönetim » Sizden Yönetime (Moderatör: RoMaNTiX)
 konularımı geri istiyomm

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: konularımı geri istiyomm  (Okunma Sayısı 273 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : Ekim 28, 2007, 08:16:50 ÖS »
vatan
Moderator
TuTQu Bağımlısı
*

Başarı: 78
Çevrimdışı Çevrimdışı

konularımı geri istiyomm

benim forumdaki konu sayım 100 küsürdü ancak geçenlerede forumda yaşanan talihsizlikler nedeniyle bir çok yeni konu olduğu gibi benimde daha önce den gönderdiğim konular silinmiş benim şuan forma kayıtlı 52 konum bulunmakta halbuki benim daha önceden 3 katı kadar yani 180 lerde konu açmıştım bunun için bana yardımcı olsanız   kolay gelsin  eski konularımı istiyooommm 
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

__ARKADAŞ__
HaYaT FaNi...
ÖLüM Ani...
BİR TEŞEKKÜR ETSEN...
Ne oLuR YaNİ...
« Yanıtla #1 : Ekim 28, 2007, 10:53:46 ÖS »
TuTQu
Administrator
TuTQu Bilgini
*

Başarı: 118
Çevrimdışı Çevrimdışı

konularımı geri istiyomm

herkes istiyor ama olacak bir sey değil mesaj sayını eskisine getirdim ama konu sayısında kimsenin konu sayısını yükseltemiyorum
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
« Yanıtla #2 : Ekim 29, 2007, 12:29:03 ÖS »
vatan
Moderator
TuTQu Bağımlısı
*

Başarı: 78
Çevrimdışı Çevrimdışı

konularımı geri istiyomm

aaaa neyse sorun deil ya zaten forumda maksat zaman geçirmek  tekrar paylaşım yapar yine yükseltirim yardım için saolun
Bu Sayfayı Paylaş

__ARKADAŞ__
HaYaT FaNi...
ÖLüM Ani...
BİR TEŞEKKÜR ETSEN...
Ne oLuR YaNİ...
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv
|Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC | Sitemap
vBulletin Theme Design by TurkloRD
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.034 Saniyede 18 Sorgu ile Oluşturuldu