« Yanıtla #15 : Ekim 14, 2007, 03:41:00 ÖS » |
carpediem
Moderator
TuTQu Bitanesi
Başarı: 51
sevmeyi bilmediğim doğru...
|
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapßi$ey sOrmayIn! --> ßiLmiOrum! Ciddi oLmayIn --> ßen güLüyorum... GideLim Diyin! --> GeLiyorum!.. DaLga geÇeLim. --> ßayıLıyorum !.. Derdinmi var -->DinLiyorum .. çOk mu zOr --> Ugra$MIyoruM [/b]
|
|
|
« Yanıtla #16 : Ekim 15, 2007, 11:05:44 ÖÖ » |
TuTQu
Administrator
TuTQu Bilgini
Başarı: 118
|
yaf niye kınıyorsun bayramda içimden gelenleri verdim ben 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
« Yanıtla #17 : Ekim 15, 2007, 11:13:28 ÖÖ » |
|
elaye amber
|
tutquuuuuuuuuuuuuu sen benim eli, maşalı olduğumu bilmiyon demi namımı duymadın demi
önce bı tiylia ve carpediemle ufak bi toplantı yapım ilgilencem senle nasıl harçlık vermeyip çıkolatada vermezsın bıze
|
|
|
|
|
|
sewmiyor kendini,çünkü sewmez öyle herkesin sewdiği şeyleri..!
|
|
|
« Yanıtla #18 : Ekim 15, 2007, 12:25:05 ÖS » |
carpediem
Moderator
TuTQu Bitanesi
|
elaye amber ne toplantsı ya ben butun ımzaları sora atarım sen vur kır parçala bu macı kazana yeterkı hatta gözune gözune vurda dayak yediği belli olsun bende arkadan tiylia ile tempo tutcam vurr kır parçalaaa dıyee  tutqu hade gene ıyısın Allahtan tiylianın elıne vermıyorum senı 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapßi$ey sOrmayIn! --> ßiLmiOrum! Ciddi oLmayIn --> ßen güLüyorum... GideLim Diyin! --> GeLiyorum!.. DaLga geÇeLim. --> ßayıLıyorum !.. Derdinmi var -->DinLiyorum .. çOk mu zOr --> Ugra$MIyoruM [/b]
|
|
|
« Yanıtla #19 : Ekim 15, 2007, 12:34:39 ÖS » |
|
elaye amber
|
öle arkada tempo tutmak yok sizde vurcaksınız ben tepesıne cıkar kulağını ısırır sacını yolar dizkapagına tekme atar gözüne gözüne vururum gerisi size kalmış;D
|
|
|
|
|
|
sewmiyor kendini,çünkü sewmez öyle herkesin sewdiği şeyleri..!
|
|
|
« Yanıtla #20 : Ekim 15, 2007, 12:43:13 ÖS » |
DueLiSt
Co Admin
TuTQu Bağımlısı
Başarı: 4
manaSı-yOk...
|
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
« Yanıtla #21 : Ekim 15, 2007, 08:59:20 ÖS » |
carpediem
Moderator
TuTQu Bitanesi
|
ayyy pintiii ayol pintiiiiii işteee elaye amber sen bıze bısı bırakmadın ki bende barı saçlarını yolaaammm kökten bı dahakı bayrama kadar anca uzar sorada onu hatırladıgı ıcın kurbanda daha cok para verır 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #22 : Ekim 15, 2007, 10:15:28 ÖS » |
Navigare
TuTQu Bağımlısı

Başarı: 6
Haksızlık Karşısında Sessiz Kalan Dilsiz Şeytandır
|
tutqu Baba kafam yerinde değil kusura bakma yanlış olmuş galiba konuyu aradım ama bulamadım her neyse sonuç olarak mesaj iletildi galiba 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye Ol or Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye Ol or Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap...benim her şeyi görüp öğrenmem gerek Bir ileri bir geri, her adım bu kapının ardı demek Sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek Anahtar deliğinden görünen bu küçücük manzara sana yetiyorsa yetsin, benim o sularda yüzmem gerek... BÜYÜK DENİZLERDE GEMİLER SESSİZ BATAR...! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye Ol or Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
« Yanıtla #23 : Ekim 16, 2007, 06:14:24 ÖS » |
TiYLia
First Lady
TuTQu Süper Üye
Başarı: 1267
|
|
|
|
|
|
|
Bırak... Sorma... Hanesi boş kalsın ismine yüklediğim anlamın Aşk de... Nefret de... Ne dersen de... Ben bile bilmezken bendeki vazgeçilmezliğin sebebini Bırak sözcüklerin kafası karışmasın... Bir kelimeye... Bir dizeye... Bir şiire sığamıyacak kadar ağrılı harflerim...
|
|
|
« Yanıtla #24 : Ekim 16, 2007, 06:29:04 ÖS » |
TuTQu
Administrator
TuTQu Bilgini
|
biz osmanlı çocuğuyuz öle ittifaklara gelemeyiz nice ittifak devletleri yıkıldı gitti  bosuna ittifak kuruyorsunuz burda bir ittifak kurarım kaçacak yer ararsınız 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #25 : Ekim 16, 2007, 06:32:14 ÖS » |
carpediem
Moderator
TuTQu Bitanesi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #26 : Ekim 16, 2007, 06:34:58 ÖS » |
TuTQu
Administrator
TuTQu Bilgini
|
anaaaa kim hak istiyor benden kim hak istiyorsa değirmende gidin ordan alın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #27 : Ekim 16, 2007, 06:42:02 ÖS » |
TiYLia
First Lady
TuTQu Süper Üye
Başarı: 1267
|
Bu kadarıda fazla pessssssssssss tutquuuu pesssssssssssssss İlla şurda pankart açtırıcaksın demiiiiiiiiiiii 
|
|
|
|
|
|
Bırak... Sorma... Hanesi boş kalsın ismine yüklediğim anlamın Aşk de... Nefret de... Ne dersen de... Ben bile bilmezken bendeki vazgeçilmezliğin sebebini Bırak sözcüklerin kafası karışmasın... Bir kelimeye... Bir dizeye... Bir şiire sığamıyacak kadar ağrılı harflerim...
|
|
|
« Yanıtla #28 : Ekim 16, 2007, 06:43:20 ÖS » |
TuTQu
Administrator
TuTQu Bilgini
|
değil pankart istersen propaganda yap bosuna 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #29 : Ekim 16, 2007, 10:49:31 ÖS » |
carpediem
Moderator
TuTQu Bitanesi
|
dınsızın hakkından ımansız gelırmısss sen bıttın tutqu etme carpedıem ben ettım sen etme acı dıye yalvartılarını eklıycem buraya çoookkkkkkkkk yakındaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|