« : Ekim 11, 2007, 11:55:58 ÖS » |
TuTQu
Administrator
TuTQu Bilgini
Başarı: 118
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapRamazan Bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı, yuvanız bereketli olsun... TuTQu & RoMaNTiX
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 11, 2007, 11:58:48 ÖS Gönderen: TuTQu »
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
« Yanıtla #1 : Ekim 11, 2007, 11:59:45 ÖS » |
DueLiSt
Co Admin
TuTQu Bağımlısı
Başarı: 4
manaSı-yOk...
|
Abi Allah razı olsun sizinde bayramınız mübarek olsun.Hadi iyi bayramlar...
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
« Yanıtla #2 : Ekim 12, 2007, 02:15:20 ÖÖ » |
TiYLia
First Lady
TuTQu Süper Üye
Başarı: 1267
|
DueLiSt yok öyle kuru kuru hadi iyi bayramlar daha TuTQu & RoMaNTiX ellerini öpücez onlarda bize harçlık vericekler bayram şekeri vericekler 
|
|
|
|
|
|
Bırak... Sorma... Hanesi boş kalsın ismine yüklediğim anlamın Aşk de... Nefret de... Ne dersen de... Ben bile bilmezken bendeki vazgeçilmezliğin sebebini Bırak sözcüklerin kafası karışmasın... Bir kelimeye... Bir dizeye... Bir şiire sığamıyacak kadar ağrılı harflerim...
|
|
|
« Yanıtla #3 : Ekim 12, 2007, 12:08:33 ÖS » |
ßLueMaN
Süper Moderator
TuTQu Bilgini
Başarı: 108
|
Cümleten Hayırlı Bayramlar Dilerim Arkadaşlar 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
« Yanıtla #4 : Ekim 12, 2007, 12:16:31 ÖS » |
|
elaye amber
|
sevdiklerinizle birlikte nice hayırlı bayramlar geçirmeniz dileğiyle 
hani benim çukularım ve bayram harçlığımmmmmmmm tutquuuuuuuuuuuu kaçamazsın harçlık vermekten 
|
|
|
|
|
|
sewmiyor kendini,çünkü sewmez öyle herkesin sewdiği şeyleri..!
|
|
|
« Yanıtla #5 : Ekim 13, 2007, 04:45:14 ÖS » |
TuTQu
Administrator
TuTQu Bilgini
|
sevdiklerinizle birlikte nice hayırlı bayramlar geçirmeniz dileğiyle 
hani benim çukularım ve bayram harçlığımmmmmmmm tutquuuuuuuuuuuu kaçamazsın harçlık vermekten  Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapparayı fazla harcama bozdur yavas yavas tamammı  Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapsekerleride idareli kullan üç seker üç ay da ancak yersin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : Ekim 13, 2007, 06:57:38 ÖS » |
|
elaye amber
|
tutquuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ağlarım yaaaaaaaaa cici çukular istiyom + tiylia ya ve bana 100 er yeni turk lirası bak az ıstedım iyi tarafıma geldin 
|
|
|
|
|
|
sewmiyor kendini,çünkü sewmez öyle herkesin sewdiği şeyleri..!
|
|
|
« Yanıtla #7 : Ekim 13, 2007, 07:37:39 ÖS » |
BetinNa
TuTQu Cik Cik Üye

Başarı: 0
|
aminnn cümlemizin arkadaslar  Ayrıca bayram harclıkları ikiye bolunucek galiba cunku bende isterimm hihihihihi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : Ekim 13, 2007, 08:16:49 ÖS » |
TuTQu
Administrator
TuTQu Bilgini
|
Bosuna ağlama para mara yok 1 Kurus u bozdursan dünyayı alır sana  yavas yavas harca, ama yinede iyi tarafıma geldi sen ve tylia ya birazcık çikolata  Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : Ekim 13, 2007, 08:22:10 ÖS » |
carpediem
Moderator
TuTQu Bitanesi
Başarı: 51
sevmeyi bilmediğim doğru...
|
oooooooooooooooooo bune kardeşımmm TuTQu elını korkak alıştırmaaaa çıkolataları kasayla verrrcennnn parayıda tomarlaa vallaa cıngarrr cıkartırım haaa... bu arada saten romantıx beyın ezelden kalma bı çıkolata sözu varrr onu heeç demıyorum onu ölum listesıne asalı çok oldu saten 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapßi$ey sOrmayIn! --> ßiLmiOrum! Ciddi oLmayIn --> ßen güLüyorum... GideLim Diyin! --> GeLiyorum!.. DaLga geÇeLim. --> ßayıLıyorum !.. Derdinmi var -->DinLiyorum .. çOk mu zOr --> Ugra$MIyoruM [/b]
|
|
|
« Yanıtla #10 : Ekim 13, 2007, 10:30:52 ÖS » |
TuTQu
Administrator
TuTQu Bilgini
|
para da yok sekerde, yetinin bunlarla, ancak doyarsınız.. fazla seker sağlığa zararlı zaten 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : Ekim 13, 2007, 10:55:41 ÖS » |
BetinNa
TuTQu Cik Cik Üye

Başarı: 0
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : Ekim 14, 2007, 01:38:38 ÖÖ » |
TiYLia
First Lady
TuTQu Süper Üye
Başarı: 1267
|
|
|
|
|
|
|
Bırak... Sorma... Hanesi boş kalsın ismine yüklediğim anlamın Aşk de... Nefret de... Ne dersen de... Ben bile bilmezken bendeki vazgeçilmezliğin sebebini Bırak sözcüklerin kafası karışmasın... Bir kelimeye... Bir dizeye... Bir şiire sığamıyacak kadar ağrılı harflerim...
|
|
|
« Yanıtla #13 : Ekim 14, 2007, 02:41:04 ÖÖ » |
Navigare
TuTQu Bağımlısı

Başarı: 6
Haksızlık Karşısında Sessiz Kalan Dilsiz Şeytandır
|
Tüm Tutqu Sakinlerinin Dışarıda görüşemediğimiz diğer arkadaşlarımız ve tüm Müslüman aleminin Ramazan Bayramını kutlar ve Daha nice Hayırlı bayramlara Kavuşmamız Dileğiyle BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN ....
Bayram Tadında Kalmanız Dileğiyle....
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye Ol or Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye Ol or Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap...benim her şeyi görüp öğrenmem gerek Bir ileri bir geri, her adım bu kapının ardı demek Sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek Anahtar deliğinden görünen bu küçücük manzara sana yetiyorsa yetsin, benim o sularda yüzmem gerek... BÜYÜK DENİZLERDE GEMİLER SESSİZ BATAR...! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye Ol or Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
« Yanıtla #14 : Ekim 14, 2007, 09:07:23 ÖÖ » |
TuTQu
Administrator
TuTQu Bilgini
|
valla siz bilirsiniz size ne cikolata ne harclık verecem yokkkk tek kurus yokkk 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|