« : Mayıs 08, 2007, 02:20:24 ÖS » |
carpediem
TuTQu PReNSeS
TuTQu Bitanesi
Başarı: 51
sevmeyi bilmediğim doğru...
|
sarışının biri beyaz eşya dükkanına gider ve adama sorar: beyefendi bu fırın kaç para? diye. adam: sarışınlara mal satmıyoruz der. kadın gider saçlarını siyaha boyatır gelir, beyefendi bu fırın kaç para? diye sorar adam hanımefendi sarışınlara mal satmıyoruz der. kadın gider saçlarını kızıla boyatır ve tekar gelir: beyefendi bu fırın kaç para? diye sorar. adam yine hanımefendi sarışınlara mal satmıyoruz der.kadın tamam vermiyosanız vermeyin de benim sarışın olduğumu nerden anladınız der. adamda: hanımefendi O SORDUĞUNUZ FIRIN DEĞİL Kİ CAMAŞIR MAKİNESİ der...
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapßi$ey sOrmayIn! --> ßiLmiOrum! Ciddi oLmayIn --> ßen güLüyorum... GideLim Diyin! --> GeLiyorum!.. DaLga geÇeLim. --> ßayıLıyorum !.. Derdinmi var -->DinLiyorum .. çOk mu zOr --> Ugra$MIyoruM [/b]
|
|
|
« Yanıtla #1 : Mayıs 08, 2007, 02:23:08 ÖS » |
TiYLia
First Lady
TuTQu Süper Üye
Başarı: 1267
|
koptummmmmmmm 
|
|
|
|
|
|
Bırak... Sorma... Hanesi boş kalsın ismine yüklediğim anlamın Aşk de... Nefret de... Ne dersen de... Ben bile bilmezken bendeki vazgeçilmezliğin sebebini Bırak sözcüklerin kafası karışmasın... Bir kelimeye... Bir dizeye... Bir şiire sığamıyacak kadar ağrılı harflerim...
|
|
|
« Yanıtla #2 : Mayıs 08, 2007, 02:25:57 ÖS » |
carpediem
TuTQu PReNSeS
TuTQu Bitanesi
|
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapßi$ey sOrmayIn! --> ßiLmiOrum! Ciddi oLmayIn --> ßen güLüyorum... GideLim Diyin! --> GeLiyorum!.. DaLga geÇeLim. --> ßayıLıyorum !.. Derdinmi var -->DinLiyorum .. çOk mu zOr --> Ugra$MIyoruM [/b]
|
|
|
« Yanıtla #3 : Mayıs 08, 2007, 02:28:20 ÖS » |
AnTiQuE
TuTQu Araştırmacısı

Başarı: 4
|
 :D:D:D: hey Allahım yaa
|
|
|
|
|
|
İslamiyet Ruhumuz Türklük Bedenimiz... Ruhsuz Beden Ceset Gibidir !!!
|
|
|
« Yanıtla #4 : Mayıs 08, 2007, 02:35:10 ÖS » |
nehir
TuTQu Aktif Üye
Başarı: 3
|
Harikasın yaaa Allahtan sarışın değilim var yaaaa  Kopardın bizi sağol
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : Mayıs 08, 2007, 05:06:46 ÖS » |
snlandn
TuTQu Cik Cik Üye

Başarı: 1
|
işte bende böle aptal bir sarışın arıyorum:))))) keklemeye gerek bile kalmayacak uğraşmayacağım yane:DDDD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : Mayıs 08, 2007, 10:05:35 ÖS » |
carpediem
TuTQu PReNSeS
TuTQu Bitanesi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : Mayıs 08, 2007, 10:59:13 ÖS » |
nehir
TuTQu Aktif Üye
Başarı: 3
|
piyasada aramadığın kadar çok istediğin yerde bulursun aptal oldukları için saç renklerini değiştirseler bile kendilerini hemencecik belli ederler bulursun bulurrrr 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : Mayıs 25, 2007, 12:38:31 ÖS » |
carpediem
TuTQu PReNSeS
TuTQu Bitanesi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : Mayıs 25, 2007, 12:49:48 ÖS » |
PoYRaZ
TuTQu Üye

Başarı: -1
|
HEHehEHeheh:D SuPer Yaaa PaYlaSIM iciN TsKleR:)))) CarpEdIem UyuSSs:P sEnIn iciN Ben aRAsTIRirIM bU KonUYU :D:D [/color]
|
|
|
|
|
|
[/color]
|
|
|
« Yanıtla #10 : Mayıs 25, 2007, 04:29:09 ÖS » |
carpediem
TuTQu PReNSeS
TuTQu Bitanesi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : Mayıs 31, 2007, 01:25:00 ÖS » |
BrYaNT_24
TuTQu Araştırmacısı

Başarı: 2
|
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|