« : Mayıs 03, 2007, 11:10:50 ÖÖ » |
TuTQu
Administrator
TuTQu Bilgini
Başarı: 118
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 03, 2007, 11:17:23 ÖÖ Gönderen: TuTQu »
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
« Yanıtla #1 : Mayıs 03, 2007, 11:13:04 ÖÖ » |
RoMaNTiX
Roman Gibi
Administrator
TuTQu Gezgini
Başarı: 105
sevmek kolay değildir dostum anla biraz beni...
|
hele şükür sakalları kesmissen 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
« Yanıtla #2 : Mayıs 03, 2007, 11:28:30 ÖÖ » |
TuTQu
Administrator
TuTQu Bilgini
|
heee ele oldi yakısıyormus ama haberim yokmus 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : Mayıs 03, 2007, 11:49:56 ÖÖ » |
Endl3sstorm3nt
TuTQu Araştırmacısı

Başarı: 0
|
bende tutqu kaynoldu die link açıcaktım:d megerse türkiye turuna çıkmışm tutqu için haber topluyomuş:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : Mayıs 03, 2007, 03:17:01 ÖS » |
TiYLia
First Lady
TuTQu Süper Üye
Başarı: 1267
|
haberler nerde ben resimden başka bişey göremedim 
|
|
|
|
|
|
Bırak... Sorma... Hanesi boş kalsın ismine yüklediğim anlamın Aşk de... Nefret de... Ne dersen de... Ben bile bilmezken bendeki vazgeçilmezliğin sebebini Bırak sözcüklerin kafası karışmasın... Bir kelimeye... Bir dizeye... Bir şiire sığamıyacak kadar ağrılı harflerim...
|
|
|
« Yanıtla #5 : Mayıs 03, 2007, 05:00:32 ÖS » |
excellency
ßĕỷζα∂ẽ
Co Admin
TuTQu Bitanesi
Başarı: 73
Nerde Kalmıştık :)
|
abey gettin bi yanımız boş kaldı yav 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : Mayıs 03, 2007, 07:17:36 ÖS » |
Endl3sstorm3nt
TuTQu Araştırmacısı

Başarı: 0
|
hep ben hasrettim birazda siz haster kalın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : Mayıs 03, 2007, 08:02:41 ÖS » |
Navigare
TuTQu Bağımlısı

Başarı: 6
Haksızlık Karşısında Sessiz Kalan Dilsiz Şeytandır
|
We aleyküm selam pek bursalı tipide yok sende ama
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye Ol or Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye Ol or Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap...benim her şeyi görüp öğrenmem gerek Bir ileri bir geri, her adım bu kapının ardı demek Sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek Anahtar deliğinden görünen bu küçücük manzara sana yetiyorsa yetsin, benim o sularda yüzmem gerek... BÜYÜK DENİZLERDE GEMİLER SESSİZ BATAR...! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye Ol or Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
« Yanıtla #8 : Mayıs 04, 2007, 10:19:06 ÖS » |
DueLiSt
Co Admin
TuTQu Bağımlısı
Başarı: 4
manaSı-yOk...
|
Vola vola volaaaa ağabegi hoş geldin yav sensiz de buralar boş yav sen boşver Bursayide buraya gel 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : Mayıs 05, 2007, 04:20:08 ÖS » |
kayra
Süper Moderator
TuTQu Gezgini
Başarı: 28
|
abeyy ne zaman gettin yafff kim zline atti sene narmandan sole acim helee abeyy fazla ozletme kendin yafff:(
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : Mayıs 21, 2007, 09:50:23 ÖS » |
|
teoDora
Ziyaretçi
|
ay hani bursadan haberler..bende haber ariyorum yana done:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : Mayıs 22, 2007, 10:28:36 ÖÖ » |
TuTQu
Administrator
TuTQu Bilgini
|
arkadaslar bursaya gitmistimde ordan resimler cekildim diğerlerini atamadım bursada insAllah burdan atarım. (konuda ölece kaldı iste)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|