« Yanıtla #30 : Mayıs 07, 2007, 11:38:06 ÖS » |
|
BLaCk_RoSe_
Ziyaretçi
|
gerçektende arabadan arabaya bayağı fark ediyo ...... hemde bayağıııııııııııııııııııııııııııııııı..... bence de ferrari ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #31 : Mayıs 07, 2007, 11:41:13 ÖS » |
pOwer
TuTQu Gezgini

Başarı: 0
|
yalnıs arabalar mi fark edio marvellous sahsen arabalar bizm icin mohom bi nokta deil
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye Ol or Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapAl about electronic music
|
|
|
« Yanıtla #32 : Mayıs 07, 2007, 11:46:25 ÖS » |
|
BLaCk_RoSe_
Ziyaretçi
|
arabada etrafındakilerde farkediyo canım ... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #33 : Mayıs 07, 2007, 11:56:28 ÖS » |
|
teoDora
Ziyaretçi
|
ferrariye araba diyerek hakaret emiyorum ates gibi yakici bisi..of of icimi yakiosun ferrarii
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #34 : Mayıs 08, 2007, 01:21:52 ÖS » |
pOwer
TuTQu Gezgini

Başarı: 0
|
zuhahahha teodora yuh yane o hatunlar dururken bi araba insanın icini nasıl yakabilr 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye Ol or Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapAl about electronic music
|
|
|
« Yanıtla #35 : Mayıs 08, 2007, 01:26:26 ÖS » |
TiaRa
TuTQu Bağımlısı

Başarı: 2
|
power sen ne anlarsın kı arabadan aklın fıkrın hep kızlarda:D fantasy hadi iyisin power veriyor kızlardan birini sana:D:D:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #36 : Mayıs 08, 2007, 10:37:53 ÖS » |
Fantasy
By Fantasy
TuTQu Bağımlısı

Başarı: 4
|
hehehe  hangisini verion Power  :D:D
|
|
|
|
|
|
Sultan Alparslan 27 bin askeriyle bizans topraklarında ilerlerken, keşfe gönderdiği askerlerden biri huzuruna gelip telaşla: - 300 bin kişilik düşman ordusu bize doğru yaklaşıyor, der. Alparslan hiç önemsemeyerek şöyle der: -Bizde onlara yaklaşıyoruz Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap1 Ermeni ölünce ermeni olan, 3 hristiyan ölünce hristiyan olan aydın olduğunu sanan hainler, şerefsizler, 30.000 şehit verdik neden TÜRK olamadınız?
|
|
|
« Yanıtla #37 : Mayıs 29, 2007, 01:41:38 ÖS » |
BrYaNT_24
TuTQu Araştırmacısı

|
bende sahsen ferrariyi secerdim bittim o anda 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
« Yanıtla #38 : Mayıs 17, 2008, 11:30:00 ÖÖ » |
DueLiSt
Co Admin
TuTQu Bağımlısı
Başarı: 4
manaSı-yOk...
|
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
« Yanıtla #39 : Ocak 01, 2009, 12:19:44 ÖÖ » |
TiYLia
First Lady
TuTQu Süper Üye
Başarı: 1267
|
Kimler ablası kızlarmı 
|
|
|
|
|
|
Bırak... Sorma... Hanesi boş kalsın ismine yüklediğim anlamın Aşk de... Nefret de... Ne dersen de... Ben bile bilmezken bendeki vazgeçilmezliğin sebebini Bırak sözcüklerin kafası karışmasın... Bir kelimeye... Bir dizeye... Bir şiire sığamıyacak kadar ağrılı harflerim...
|
|
|
« Yanıtla #40 : Temmuz 20, 2009, 04:36:42 ÖS » |
TiaRa
TuTQu Bağımlısı

|
aslında bunlar hata yapmış ferranın yanına kianın mankenlerını koyacaklardı kianın yanına da ferrarinin mankenlerini haksızlık olmasın diye:D:D:D:D:D:D:D:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #41 : Temmuz 21, 2009, 12:56:45 ÖÖ » |
TiYLia
First Lady
TuTQu Süper Üye
|
|
|
|
|
|
|
Bırak... Sorma... Hanesi boş kalsın ismine yüklediğim anlamın Aşk de... Nefret de... Ne dersen de... Ben bile bilmezken bendeki vazgeçilmezliğin sebebini Bırak sözcüklerin kafası karışmasın... Bir kelimeye... Bir dizeye... Bir şiire sığamıyacak kadar ağrılı harflerim...
|
|
|
« Yanıtla #42 : Temmuz 22, 2009, 01:47:04 ÖS » |
TiaRa
TuTQu Bağımlısı

|
ehhh yaneee mantıklı olan bu:P:P:P:P:P: ne zekiyim ben yahuuuu:P:P:P:P
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #43 : Temmuz 22, 2009, 03:55:30 ÖS » |
TiYLia
First Lady
TuTQu Süper Üye
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #44 : Temmuz 26, 2009, 08:47:51 ÖS » |
|
|
|
|