« : Şubat 12, 2007, 03:44:06 ÖS » |
RoMaNTiX
Roman Gibi
Administrator
TuTQu Gezgini
Başarı: 105
sevmek kolay değildir dostum anla biraz beni...
|
Evet arkadaslar sizce en iyi virüs programı hangisi ?
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
« Yanıtla #1 : Şubat 14, 2007, 04:44:19 ÖS » |
excellency
ßĕỷζα∂ẽ
Co Admin
TuTQu Bitanesi
Başarı: 73
Nerde Kalmıştık :)
|
Bence Kaspersky
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : Şubat 14, 2007, 07:13:01 ÖS » |
Fantasy
By Fantasy
TuTQu Bağımlısı

Başarı: 4
|
bencede kaspersky 
|
|
|
|
|
|
Sultan Alparslan 27 bin askeriyle bizans topraklarında ilerlerken, keşfe gönderdiği askerlerden biri huzuruna gelip telaşla: - 300 bin kişilik düşman ordusu bize doğru yaklaşıyor, der. Alparslan hiç önemsemeyerek şöyle der: -Bizde onlara yaklaşıyoruz Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap1 Ermeni ölünce ermeni olan, 3 hristiyan ölünce hristiyan olan aydın olduğunu sanan hainler, şerefsizler, 30.000 şehit verdik neden TÜRK olamadınız?
|
|
|
« Yanıtla #3 : Şubat 28, 2007, 05:09:04 ÖS » |
RoMaNTiX
Roman Gibi
Administrator
TuTQu Gezgini
|
valla şu aralar Nod32 fena değil 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
« Yanıtla #4 : Şubat 28, 2007, 10:00:09 ÖS » |
nehir
TuTQu Aktif Üye
Başarı: 3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : Mart 10, 2007, 07:54:13 ÖS » |
Fantasy
By Fantasy
TuTQu Bağımlısı

|
|
|
|
|
|
|
Sultan Alparslan 27 bin askeriyle bizans topraklarında ilerlerken, keşfe gönderdiği askerlerden biri huzuruna gelip telaşla: - 300 bin kişilik düşman ordusu bize doğru yaklaşıyor, der. Alparslan hiç önemsemeyerek şöyle der: -Bizde onlara yaklaşıyoruz Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap1 Ermeni ölünce ermeni olan, 3 hristiyan ölünce hristiyan olan aydın olduğunu sanan hainler, şerefsizler, 30.000 şehit verdik neden TÜRK olamadınız?
|
|
|
« Yanıtla #6 : Nisan 21, 2007, 10:00:31 ÖS » |
RoMaNTiX
Roman Gibi
Administrator
TuTQu Gezgini
|
karspesky windowsun kendi dosyalarını bile virüsten sayıyor valla 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : Nisan 29, 2007, 07:40:41 ÖS » |
Navigare
TuTQu Bağımlısı

Başarı: 6
Haksızlık Karşısında Sessiz Kalan Dilsiz Şeytandır
|
Avast ta kendini siliyor manyak  nod 32 iyi genede en azından kendini silmiyor 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye Ol or Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye Ol or Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap...benim her şeyi görüp öğrenmem gerek Bir ileri bir geri, her adım bu kapının ardı demek Sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek Anahtar deliğinden görünen bu küçücük manzara sana yetiyorsa yetsin, benim o sularda yüzmem gerek... BÜYÜK DENİZLERDE GEMİLER SESSİZ BATAR...! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye Ol or Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
« Yanıtla #8 : Mayıs 01, 2007, 06:00:20 ÖS » |
RoMaNTiX
Roman Gibi
Administrator
TuTQu Gezgini
|
bi ara avast kullanıyordum sürekli güncellemekten bıktım valla nod 32 ye iyi dedik oda sapıttı adam akıllı bir virüs programı bulamadık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : Mayıs 01, 2007, 06:40:19 ÖS » |
Navigare
TuTQu Bağımlısı

|
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye Ol or Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye Ol or Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap...benim her şeyi görüp öğrenmem gerek Bir ileri bir geri, her adım bu kapının ardı demek Sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek Anahtar deliğinden görünen bu küçücük manzara sana yetiyorsa yetsin, benim o sularda yüzmem gerek... BÜYÜK DENİZLERDE GEMİLER SESSİZ BATAR...! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye Ol or Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
« Yanıtla #10 : Mayıs 01, 2007, 08:02:14 ÖS » |
nehir
TuTQu Aktif Üye
Başarı: 3
|
Eee biz ne yapcaz şimdi hangisini kullanacaz. Avast güncellemeden durmuyo yerinde,  kArspesky windowsun dosyalarını bil evirüs olarak algılıyo  nod 32 sapıttı  eee ne kullanalım bun abir açıklama getirin bizde ona göre kullanalım olmazmı yawww 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : Mayıs 03, 2007, 12:50:50 ÖÖ » |
Navigare
TuTQu Bağımlısı

|
en iyi bildiğin hangisiyse onu kullan bari
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : Haziran 14, 2007, 09:34:09 ÖS » |
Fantasy
By Fantasy
TuTQu Bağımlısı

|
kendi antivirüs programını yapmaya çalış  :D:D:D sonra bide lisans alırsın  :D:D heheheheh
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|