« Yanıtla #45 : Mayıs 27, 2007, 11:30:44 ÖS » |
Navigare
TuTQu Bağımlısı

Başarı: 6
Haksızlık Karşısında Sessiz Kalan Dilsiz Şeytandır
|
icraat ı görelim
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye Ol or Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye Ol or Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap...benim her şeyi görüp öğrenmem gerek Bir ileri bir geri, her adım bu kapının ardı demek Sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek Anahtar deliğinden görünen bu küçücük manzara sana yetiyorsa yetsin, benim o sularda yüzmem gerek... BÜYÜK DENİZLERDE GEMİLER SESSİZ BATAR...! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye Ol or Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
« Yanıtla #46 : Mayıs 27, 2007, 11:50:06 ÖS » |
pOwer
TuTQu Gezgini

Başarı: 0
|
icraat ahanda abie
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye Ol or Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapAl about electronic music
|
|
|
« Yanıtla #47 : Mayıs 28, 2007, 08:39:12 ÖS » |
Navigare
TuTQu Bağımlısı

Başarı: 6
Haksızlık Karşısında Sessiz Kalan Dilsiz Şeytandır
|
bodruma gelecekmişssiniz masrafları teodora cuneyt ole dedi 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye Ol or Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye Ol or Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap...benim her şeyi görüp öğrenmem gerek Bir ileri bir geri, her adım bu kapının ardı demek Sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek Anahtar deliğinden görünen bu küçücük manzara sana yetiyorsa yetsin, benim o sularda yüzmem gerek... BÜYÜK DENİZLERDE GEMİLER SESSİZ BATAR...! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye Ol or Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
« Yanıtla #48 : Mayıs 29, 2007, 04:45:10 ÖS » |
carpediem
TuTQu PReNSeS
TuTQu Bitanesi
Başarı: 51
sevmeyi bilmediğim doğru...
|
powerr ortiiiii yakıyosun gene ortalığıı
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapßi$ey sOrmayIn! --> ßiLmiOrum! Ciddi oLmayIn --> ßen güLüyorum... GideLim Diyin! --> GeLiyorum!.. DaLga geÇeLim. --> ßayıLıyorum !.. Derdinmi var -->DinLiyorum .. çOk mu zOr --> Ugra$MIyoruM [/b]
|
|
|
« Yanıtla #49 : Mayıs 29, 2007, 05:27:04 ÖS » |
pOwer
TuTQu Gezgini

|
hueaa yk be orti daha yakamıos birsdan yakıcam ama su resmleri bi yukliimmde
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye Ol or Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapAl about electronic music
|
|
|
« Yanıtla #50 : Mayıs 29, 2007, 05:58:07 ÖS » |
pOwer
TuTQu Gezgini

|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye Ol or Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapişte yyine evde kendimi cekmşm geniş acidan
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #51 : Mayıs 29, 2007, 06:24:50 ÖS » |
carpediem
TuTQu PReNSeS
TuTQu Bitanesi
|
ayyy ortiiiii forumdakı kıslarrr a$k hastalığına yakalanır bak soraa bu kadar ınsafsızzz olmaaa azda kötu resımlerınden koy beeaa 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapßi$ey sOrmayIn! --> ßiLmiOrum! Ciddi oLmayIn --> ßen güLüyorum... GideLim Diyin! --> GeLiyorum!.. DaLga geÇeLim. --> ßayıLıyorum !.. Derdinmi var -->DinLiyorum .. çOk mu zOr --> Ugra$MIyoruM [/b]
|
|
|
« Yanıtla #52 : Mayıs 29, 2007, 06:42:29 ÖS » |
pOwer
TuTQu Gezgini

|
zuhahahhahaha .D:D orti bu zaten en kotu reslmelrmdendi  kısları dusundugm icin yane
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #53 : Mayıs 29, 2007, 08:14:06 ÖS » |
carpediem
TuTQu PReNSeS
TuTQu Bitanesi
|
ortiiiiiiiii dusunduğun buda dusunmediğin nası oluyoo merak ettım dorusu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #54 : Mayıs 29, 2007, 08:55:21 ÖS » |
pOwer
TuTQu Gezgini

|
 orti bi ara onu da koyarm karsilastirrirsn ikisini  bakarsn anlarsn
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #55 : Haziran 16, 2007, 10:35:02 ÖS » |
vatan
Moderator
TuTQu Bağımlısı
Başarı: 78
|
|
|
|
|
|
|
__ARKADAŞ__ HaYaT FaNi... ÖLüM Ani... BİR TEŞEKKÜR ETSEN... Ne oLuR YaNİ...
|
|
|
« Yanıtla #56 : Haziran 16, 2007, 11:14:33 ÖS » |
pOwer
TuTQu Gezgini

|
hosbuldum vatan sende hosgeldn
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #57 : Haziran 17, 2007, 05:17:21 ÖS » |
vatan
Moderator
TuTQu Bağımlısı
Başarı: 78
|
hoş bulduk PoWER
|
|
|
|
|
|
__ARKADAŞ__ HaYaT FaNi... ÖLüM Ani... BİR TEŞEKKÜR ETSEN... Ne oLuR YaNİ...
|
|
|
|