IRC de SahTe IP KullanıN !!
+ Chatlaq.Net Efsane Forum » MSN/IRC/mIRC » IRC / mIRC / IRCd (Moderatörler: RoMaNTiX, hepyalan)

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: IRC de SahTe IP KullanıN !!  (Okunma Sayısı 186 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : Aralık 28, 2006, 03:07:25 ÖS »
excellency
ßĕỷζα∂ẽ
Co Admin
TuTQu Bitanesi
*

Başarı: 73
Çevrimdışı Çevrimdışı

Nerde Kalmıştık :)

IRC ye sürekli takılan kişilerin en büyük derdi Nuke yemektir. En ufak bir tartışma nuke ile sonuçtada boşa geçmiş download zamanı ile sonuçlanabilir. Peki ircye sahte ip ile girmeye ne dersiniz. Yani kimse sizin gerçek ipnizi bilmeyecek. Nasılmı Wingate denen programı kullanan makineler sayesinde.
Adım 1: Önce wingate kullanan bir maine bulmak gerekli. Bunun için wingate scanner almanız gerekli.Bu sayede dinamik ipleri taratıp wingate kurulu makinaları bulmanız çocuk oyuncağı. Dediğim gibi bu programı bulup taratma yapın. Örneğin 193.192.38.1 yazın böylece bu ipleri tarayacak ve size wingate yüklü makinaların listesini verecek. Superonline iplerinde bulursunuz.
Adım 2: Mirc programınızı açın. komut satırına /server <wingate scanner ile bulduğunuz ip> yazın bekleyin. Size look up fail gibi hata mesajları gelebilir siz bunları görmezden gelip /quote irc.aidata.com.tr:6686 yazın. Yine bir sürü yazı yazar aldırmayın. Connecitng irc.aidata.com.tr yazması önemli.
Adım 3: /quote user xxxxx xxxxx mail@adresiniz.com xxxxx burada xxxxlerin önemi yok bunlar size whois çekilince gözükecek. Ama kelime sayısında hata yapmayın. xx ler yerine istediğinizi yazın boşluklara dikkat edin.
Adım 4: /Quote nick XXXX burayada nickinizi yazın . İşte bu kadar. Eğere olmazsa başka wingat eserver deneyin. Birde bu kalıcı değildir

wingate 6.o
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Üye Ol or Giriş Yap
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

<a href="http://img239.imageshack.us/img239/5935/imza2fj8.swf" target="_blank">http://img239.imageshack.us/img239/5935/imza2fj8.swf</a>
« Yanıtla #1 : Aralık 28, 2006, 06:49:51 ÖS »
DueLiSt
Co Admin
TuTQu Bağımlısı
*

Başarı: 4
Çevrimdışı Çevrimdışı

manaSı-yOk...

Ynt: IRC de SahTe IP KullanıN !!

emeğine sağlık ola işime çok yarayacak  :suclu
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
« Yanıtla #2 : Temmuz 13, 2009, 09:50:03 ÖS »
özeltim20
Moderator
TuTQu Bağımlısı
*

Başarı: 4
Çevrimdışı Çevrimdışı

Emeğine Sağlık
Bu Sayfayı Paylaş

Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv
|Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC | Sitemap
vBulletin Theme Design by TurkloRD
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.053 Saniyede 19 Sorgu ile Oluşturuldu