ANGELİNA JOLİE Hayatı Yaşamı Biyografisi
+ Chatlaq.Net Efsane Forum » ChAtLaQ SİNEMA » Sanatçı Biyografisi » Yabancı Sanatçılar

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: ANGELİNA JOLİE Hayatı Yaşamı Biyografisi  (Okunma Sayısı 200 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : Kasım 14, 2006, 12:38:50 ÖS »
DueLiSt
Co Admin
TuTQu Bağımlısı
*

Başarı: 4
Çevrimdışı Çevrimdışı

manaSı-yOk...

Doğum: 4 Haziran 1975, Los Angeles.

Tam Adı: Angelina Jolie Voight. Soyadı olarak bilinen "Jolie" aslında ikinci ismi.

Aile Durumu: Babası aktör Jon Voight, annesi eski aktris Marcheline Bertrand. Kardeşi yönetmen James Haven Voight.

İlişkiler: 1995'ten 99'a kadar İngiliz aktör Johnny Lee Miller ile evli kaldı daha sonra boşandı. Mayıs 2000'de Billy Bob Thornton ile evlendi. 18 Temmuz 2002'de boşanma davası açtılar.

Eğitim: New York Üniversitesinde sinema eğitimi aldı.

İlk Filmi: 1982 yılında Hal Ashby'nin yönettiği "Looking to Get Out" adlı komedi filminde ilk rolünü oynadı.

Ödüller: Henüz 25 yaşında olmasına rağmen, ikisi TV dizisi ile olmak üzere üç tane Altın Küre kazanmış durumda. "Girl, Interrupted" ile yardımcı kadın oyuncu dalında Oscar aldı.

Dövme: Vücudunda birçok dövme var. Bunlar Japonca'da ölüm anlamına gelen bir işaret, iki kızılderili sembolü ve büyük bir siyah haç.

Biliyor musunuz?: Bir süre profesyonel modellik yapan Angelina Jolie, aynı zamanda Meat Loaf ve Lenny Kravitz gibi isimlerin video kliplerinde oynadı.

Bunu biliyor musunuz?: Babası John Voight 1978'de Vietnam savaşından sakat dönen bir askeri oynadığı "Coming Home" filmi ile en iyi erkek oyuncu Oscar'ını kazanmıştı.

Söz: "Terapi mi? Buna ihtiyacım yok. Seçtiğim roller benim terapim."

"Hep kötü kız karakterleri oynadığım için insanlar otomatikman beni gerçekten öyle sanıyorlar. Kötü bir sırrım varmış gibi veya devamlı ölümü düşünen biri olarak görüyorlar. Eğer ölümü bazı insanlardan daha fazla düşünüyorsam, bu hayatı onlardan daha çok sevdiğimden dolayı."

Bu Sayfayı Paylaş
Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv
|Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC | Sitemap
vBulletin Theme Design by TurkloRD
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.036 Saniyede 20 Sorgu ile Oluşturuldu