Günlük Sohbet
+ Chatlaq.Net Efsane Forum » Tutqu Forum Genel » Sohbet :) (Moderatör: TuTQu)
 Günlük Sohbet

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: 1 2 3 [4]   Yukarı git
Konu: Günlük Sohbet  (Okunma Sayısı 744 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #45 : Ağustos 28, 2010, 11:05:25 ÖS »
Kardelen20
Moderator
TuTQu Bitanesi
*

Başarı: 50
Çevrimdışı Çevrimdışı

Olmuyorsa , zorlamayacaksın!...

Günlük Sohbet

ben sefilleri oynuyorum oynuyodum kuzende işte yavaş yavaş toplandım geldim su kpss sınavınıda geçsin tam buralardayım kuzen
kpss sınavı önemli ihmal etme kankim...
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
« Yanıtla #46 : Ağustos 30, 2010, 12:00:13 ÖÖ »
SiRiN_GoZLeR42
TuTQu Bağımlısı

Başarı: 1
Çevrimdışı Çevrimdışı

Günlük Sohbet

valla kanki elimden geldiği kadan hiç bişey için geç sayılmaz ama bu geçti yani benim için iki bişey öğrensem yine kardır da bakalım kanki
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk
« Yanıtla #47 : Ağustos 30, 2010, 02:12:36 ÖS »
Kardelen20
Moderator
TuTQu Bitanesi
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Günlük Sohbet

valla kanki elimden geldiği kadan hiç bişey için geç sayılmaz ama bu geçti yani benim için iki bişey öğrensem yine kardır da bakalım kanki
daha fazla calışman gerekio kanki test cözmeyi hızlandırman lazım kankim...eylulun 26'sına kadar biraz daha ilerleme yaparsın...
Bu Sayfayı Paylaş

« Yanıtla #48 : Ağustos 31, 2010, 03:54:11 ÖS »
SiRiN_GoZLeR42
TuTQu Bağımlısı

Başarı: 1
Çevrimdışı Çevrimdışı

Günlük Sohbet

yok kanki geçti artık bu seferlik te bi dahakine sınvdan sonra hemen oturup iki sene boyunca oturup calıscam ezberlicem o derece yani busene umudum yok kanki 
Bu Sayfayı Paylaş

aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk
« Yanıtla #49 : Ağustos 31, 2010, 10:37:43 ÖS »
Kardelen20
Moderator
TuTQu Bitanesi
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Günlük Sohbet

yok kanki geçti artık bu seferlik te bi dahakine sınvdan sonra hemen oturup iki sene boyunca oturup calıscam ezberlicem o derece yani busene umudum yok kanki 
kanki anlıyom da umidim yok diye de bırakma dövecem kanki bah   
Bu Sayfayı Paylaş

« Yanıtla #50 : Ocak 03, 2011, 10:05:06 ÖS »
Kardelen20
Moderator
TuTQu Bitanesi
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Günlük Sohbet

ben geldim nerede bu millet Kahkaha forumda bir ben bir de sirin_gözler kanki var Kahkaha
Bu Sayfayı Paylaş

Sayfa: 1 2 3 [4]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv
|Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC | Sitemap
vBulletin Theme Design by TurkloRD
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.041 Saniyede 19 Sorgu ile Oluşturuldu