Hediye +17
+ Chatlaq.Net Efsane Forum » Eğlence » Fıkralar » +15 Fıkralar
 Hediye +17

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Hediye +17  (Okunma Sayısı 164 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : Ekim 18, 2007, 11:40:37 ÖÖ »
Fantasy
By Fantasy
TuTQu Bağımlısı

Başarı: 4
Çevrimdışı Çevrimdışı

Hediye +17

Genc adam yeni tanistigi kiz arkadasina hediye vermek istemisti. Bu ona alacagi ilk hediye olacakti. Bu yuzden fazla ozelbirsey secmemeye karar verdi.Ama alacagi sey biraz da romantik olmaliydi.O gece birlikte ciseleyen karin altinda yururlerken avucununicinde isitmaya calistigi elleri hatirladi ve eldiven almaya karar verdi.Alisverise bu tur islerde becerikli olan kardesini yaninaalarak cikti.Bir buyuk magazadan ici kurklu bir cift beyaz eldiven aldilar.Kiz kardesi de kendine bir cift dantelli kulot aldi.Magazadaki paketleme sirasinda bir karisIklik oldu.Eldiven kizkardesin paketine girdi, kulotlar da magazaninozel kuryesiyle kiz arkadasinin evinin yolunu tuttu.Icindeki romantik notla birlikte....*Sevgilim*,Gecen aksam seninle ciktigimizda bunlardan giymedigini farkettim.Eger kiz kardesimle beraber olmasaydim ben uzun ve dugmeliolanlarini alirdim, ama kardesim kisa ve dugmesiz olanlarindan kullaniyor.Cikarmasi daha kolay oluyormus...Renginin acik olmasi cabuk kirlenecegi izlenimini veriyor.Ancak bunlari satin aldigim bayan tezgahtar banakendisininkini gosterdi.Uc haftadir kullaniyormus. Yakindan baktim, hic kirlenme yoktu.Tezgahtar bayandan birsey daha rica ettim.Seninkileri giyip nasil durdugunu, bana uzerinde gostermesiniistedim.Hemen giydi. Cok sIk duruyor.Elimi uzattim, oksar gibi SIKTIM. Ele de cok hos geliyor,keske bunlari ilk giyisinde yaninda olup sana yardim edebilseydim.Seninle bulusuncaya kadar bir cok yabanci elin onadokunacagini dusunmek beni uzuyor.Cikardigin zaman ici biraz nemli olabilirmis.O zaman ufleyerek havalandirman gerekiyormus.Onumuzdeki gunlerde bunlari nasil avucumun icine alip, nasildefalarca opecegimi dusunuyorum.Cuma aksamki bulusmamizda giymeyi unutma.Sevgilerimle...*Not*: Giydikten sonra ustten asagi kivirarak biraz tuygorunmesini saglamak, son gunlerde modaymis...
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

Sultan Alparslan 27 bin askeriyle bizans
topraklarında ilerlerken, keşfe gönderdiği askerlerden biri huzuruna gelip
telaşla:
- 300 bin kişilik düşman ordusu bize doğru yaklaşıyor, der.
Alparslan hiç önemsemeyerek şöyle der:
-Bizde onlara yaklaşıyoruz

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
1 Ermeni ölünce ermeni olan,
3 hristiyan ölünce hristiyan olan aydın olduğunu sanan hainler, şerefsizler,
30.000 şehit verdik neden TÜRK olamadınız?
« Yanıtla #1 : Ağustos 31, 2010, 07:02:55 ÖS »
SiRiN_GoZLeR42
TuTQu Bağımlısı

Başarı: 1
Çevrimdışı Çevrimdışı

Hediye +17

Bu Sayfayı Paylaş
Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk aŞk
« Yanıtla #2 : Ağustos 31, 2010, 09:52:24 ÖS »
Kardelen20
Moderator
TuTQu Bitanesi
*

Başarı: 50
Çevrimdışı Çevrimdışı

Olmuyorsa , zorlamayacaksın!...

Hediye +17

Kahkaha
Bu Sayfayı Paylaş

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv
|Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC | Sitemap
vBulletin Theme Design by TurkloRD
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.03 Saniyede 20 Sorgu ile Oluşturuldu