30 SANİYEDE HAYATINIZI SEVİN
+ Chatlaq.Net Efsane Forum » TuTQu Forum Eğitim Öğretim » Sağlık ve Yaşam (Moderatör: demokrasi)

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: 30 SANİYEDE HAYATINIZI SEVİN  (Okunma Sayısı 3 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : Mart 02, 2010, 09:35:32 ÖS »
TiYLia
First Lady
TuTQu Süper Üye
*

Başarı: 1267
Çevrimdışı Çevrimdışı

30 Saniyede Hayatınızı Sevin!

30 saniyede yaşamınıza farklı bir gözle bakabilir misiniz? Bulunduğunuz durumda mutlu olmayı başarabilir misiniz? İlaçlar bile sizi bu kadar hızlı mutlu edemez. Bilim adamları ve finans uzmanları sürekli nasıl mutlu olacağınızın yollarını araştırmaya devam ederken, sadece 30 saniyenizi ayırın ve kendinizi sevin.

İyi bir fıkra anlatın: İngiltere'nin Callege Üniversitesi uzmanlarına göre başkasına anlattığınız fıkraya gülünmesi beyin tarafından olumlu algılanıyor ve gülümsemenizi sağlıyor.

Fotoğraf albümünüzden bir fotoğraf seçin: İngiliz psikiyatristler çikolata, şarap içmek, müzik dinlemek veya fotoğraf albümünden bir fotoğraf seçmek gülümsemenizi, mutlu olmanızı sağlıyor.

Partnerinize şefkat gösterin: Kuzey Kaliforniya Üniversitesi'nde yapılan bir çalışma kadınların eşlerine günde birkaç kez sarılmasının kan basıncını dengelediğini tesbit etti. Başka bir araştırmada kadınlar üzerinde yapılmıştı. Partneri kendisine sarılan kadınlar kendini daha güvenli hissediyor ve daha az korkuyor.

İş arkadaşınıza nasıl mutlu olduğunu sorun: İspanya'da yapılan araştırmada iş yerinde mutsuz olanların mutlu olan arkadaşlarına bunu nasıl başardıklarını sormalarını ve uygulamalarını öneriyor.
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

Bırak... Sorma...
Hanesi boş kalsın ismine yüklediğim anlamın
Aşk de... Nefret de... Ne dersen de...
Ben bile bilmezken bendeki vazgeçilmezliğin sebebini
Bırak sözcüklerin kafası karışmasın...
Bir kelimeye...
Bir dizeye...
Bir şiire sığamıyacak kadar ağrılı harflerim...
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv
|Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC | Sitemap
vBulletin Theme Design by TurkloRD
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.029 Saniyede 20 Sorgu ile Oluşturuldu