« : Şubat 13, 2007, 09:47:31 ÖÖ » |
RoMaNTiX
Roman Gibi
Administrator
TuTQu Gezgini
Başarı: 105
sevmek kolay değildir dostum anla biraz beni...
|
Arkadaslar net üzerinden bilgisayarınızda casus yazılımlar ve virüsleri temizlemek istermisiniz kullanmıs olduğunuz virüs programlarının bile bulamadığı virüsleri bulup siliyor !!! Windows un ücretsiz bir hizmetidir... Siteye girdiğinizde 3 ayrı tarama seceneği sunuyor size 1) Koruma 2) Temizleme 3) Ayarlama
Siz bu 3 ünden hangisini seçerseniz tarama o şekilde başlar Eğer Tam Hizmet Taraması derseniz 3 ünüde aynı anda taramaya baslar.. Taramanın bir diğer özelliği ise sabit diskinizde dosya silme hata raporları diskinizde olusturduğu boslukları tamamlaması... yani bir bakıma hem scan disk hemde disk birlestirme işlemini yapıyor Ben bizzat denedim ve faydasını gördüm sizinlede paylasmak istedim... Sizde bir tesekkürü cok görmessiniz heralde 
 Bu mesajda gizli içerik var. Lütfen cevap yazınız.
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
« Yanıtla #1 : Şubat 13, 2007, 11:49:34 ÖÖ » |
|
BLaCk_RoSe_
Ziyaretçi
|
ee bi teşekkür o halde 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : Mart 22, 2007, 04:43:29 ÖS » |
Endl3sstorm3nt
TuTQu Araştırmacısı

Başarı: 0
|
saol arkadaşım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : Nisan 21, 2007, 05:52:26 ÖS » |
AnTiQuE
TuTQu Araştırmacısı

Başarı: 4
|
eyvAllah dai
|
|
|
|
|
|
İslamiyet Ruhumuz Türklük Bedenimiz... Ruhsuz Beden Ceset Gibidir !!!
|
|
|
« Yanıtla #4 : Nisan 21, 2007, 06:03:03 ÖS » |
TiYLia
First Lady
TuTQu Süper Üye
Başarı: 1267
|
Teşekkür ederiz bari 
|
|
|
|
|
|
Bırak... Sorma... Hanesi boş kalsın ismine yüklediğim anlamın Aşk de... Nefret de... Ne dersen de... Ben bile bilmezken bendeki vazgeçilmezliğin sebebini Bırak sözcüklerin kafası karışmasın... Bir kelimeye... Bir dizeye... Bir şiire sığamıyacak kadar ağrılı harflerim...
|
|
|
« Yanıtla #5 : Nisan 21, 2007, 07:02:16 ÖS » |
Navigare
TuTQu Bağımlısı

Başarı: 6
Haksızlık Karşısında Sessiz Kalan Dilsiz Şeytandır
|
Teşekkürler! thank you very well!!! Spasibo Balshoi!
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye Ol or Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye Ol or Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap...benim her şeyi görüp öğrenmem gerek Bir ileri bir geri, her adım bu kapının ardı demek Sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek Anahtar deliğinden görünen bu küçücük manzara sana yetiyorsa yetsin, benim o sularda yüzmem gerek... BÜYÜK DENİZLERDE GEMİLER SESSİZ BATAR...! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye Ol or Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
« Yanıtla #6 : Nisan 21, 2007, 07:13:27 ÖS » |
Navigare
TuTQu Bağımlısı

Başarı: 6
Haksızlık Karşısında Sessiz Kalan Dilsiz Şeytandır
|
guzelde bişiye benziyo ama kurmadım zaten nod32 yle avast ı kullanıyorum ayrıca microsoft tarafından lisanssız işletim sistemleri için tuzak olabilir...
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye Ol or Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye Ol or Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap...benim her şeyi görüp öğrenmem gerek Bir ileri bir geri, her adım bu kapının ardı demek Sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek Anahtar deliğinden görünen bu küçücük manzara sana yetiyorsa yetsin, benim o sularda yüzmem gerek... BÜYÜK DENİZLERDE GEMİLER SESSİZ BATAR...! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye Ol or Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
« Yanıtla #7 : Nisan 21, 2007, 08:17:50 ÖS » |
TiYLia
First Lady
TuTQu Süper Üye
|
Tuzaksa bile böyle tuzacağa can kurban bilgisayarımdaki herşeyi temizledi valla bahar temizliğine bilgisayardan başladık  az önceki çok kuru bir teşekkürmüş meğerse yapmamda yardımcı olan arkadaşada kocaman bi teşekkür etsem iyi olur benle çok uğraştı 
|
|
|
|
|
|
Bırak... Sorma... Hanesi boş kalsın ismine yüklediğim anlamın Aşk de... Nefret de... Ne dersen de... Ben bile bilmezken bendeki vazgeçilmezliğin sebebini Bırak sözcüklerin kafası karışmasın... Bir kelimeye... Bir dizeye... Bir şiire sığamıyacak kadar ağrılı harflerim...
|
|
|
« Yanıtla #8 : Nisan 21, 2007, 09:59:35 ÖS » |
RoMaNTiX
Roman Gibi
Administrator
TuTQu Gezgini
Başarı: 105
sevmek kolay değildir dostum anla biraz beni...
|
Arkadaşlar lisanslı lisansız tüm windows kullanıcıları bu hizmetten faydalanabilirler... işe yarar şeyler yapıyor göz boyama değil yani hadi kolay gelsin...
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
« Yanıtla #9 : Mayıs 12, 2007, 06:03:04 ÖS » |
TiaRa
TuTQu Bağımlısı

Başarı: 2
|
teşekkürlerr ne dım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : Aralık 03, 2007, 04:55:01 ÖS » |
nickimikimyedi
TuTQu Cik Cik Üye

|
tşkler romantix 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : Aralık 04, 2007, 02:09:09 ÖÖ » |
TiYLia
First Lady
TuTQu Süper Üye
|
nickimikimyedi hayrola almanlarla başın dertten kurtulmadı galiba 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : Aralık 08, 2007, 05:00:34 ÖÖ » |
nickimikimyedi
TuTQu Cik Cik Üye

|
tiylia evelAllah 5 makine yi kurtardık:) sıradaki 20 makineyide kurtarıcaz inşlh
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : Aralık 08, 2007, 10:40:17 ÖS » |
TuTQu
Administrator
TuTQu Bilgini
Başarı: 118
|
helal olsun bakalım neymis bu
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
« Yanıtla #14 : Aralık 09, 2007, 03:15:05 ÖÖ » |
TiYLia
First Lady
TuTQu Süper Üye
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|