Zidane'dı
+ Chatlaq.Net Efsane Forum » Eğlence » Fıkralar (Moderatör: demokrasi)
 Zidane'dı

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Zidane'dı  (Okunma Sayısı 186 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : Haziran 30, 2006, 05:29:46 ÖS »
gkhn
Ziyaretçi
Zidane'dı

Fatih Terim Juventus teknik direktörü Marcello Lippi'ye bir soru sorar; -Yahu Marcello sizin takım neden bu kadar güzel oynuyor? Marcello Lippi cevap verir; -Bizim takım çok zeki de ondan. Bak şimdi! Der ve Zidane'ı yanına çağırır ve sorar; -Zidane senin öz anne ve babanın çocuğu olup kardeşin olmayan kimdir? Zidane hemen söyler 'ben' diye Fatih Terim İstanbul'a döner ve antrenmanda Hakan Şükür'ü yanına çağırır ve sorar; -Oğlum öz anne ve babanın çocuğu olup senin kardeşin olmayan kişi kim? Hakan 'Hocam çok terliyim üzerime bir şey alıp geleyim de öyle cevap vereyim der. Giderken Hagi'yi görür ve ona aynı soruyu sorar ve Hagi hemen 'ben' der. Hakan Fatih Hocanın yanına dönünce der; -Hocam buldum. Fatih Hoca sorar; -Kim oğlum? Hakan der; -Hagi hocam. Fatih Hoca ise karşılık verir; -Bilemedin oğlum Zidane'dı, der

Bu Sayfayı Paylaş
Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
« Yanıtla #1 : Ocak 20, 2009, 12:38:46 ÖÖ »
TiYLia
First Lady
TuTQu Süper Üye
*

Başarı: 1267
Çevrimdışı Çevrimdışı

Zidane'dı

Zuhahaha güzeldi 
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

Bırak... Sorma...
Hanesi boş kalsın ismine yüklediğim anlamın
Aşk de... Nefret de... Ne dersen de...
Ben bile bilmezken bendeki vazgeçilmezliğin sebebini
Bırak sözcüklerin kafası karışmasın...
Bir kelimeye...
Bir dizeye...
Bir şiire sığamıyacak kadar ağrılı harflerim...
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv
|Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC | Sitemap
vBulletin Theme Design by TurkloRD
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.031 Saniyede 20 Sorgu ile Oluşturuldu